Efsane01 Senaa28- Derya Taşdemir’e gidiyordum ama son 1 aydır Tuğba Atasaral’a gidiyorum takip amaçlı sadece zaten doğum için memlekete gideceğim inşallah🙏Siz hangi Dr a gidiyor sunuz?
ceyda1508 Asyaayaz1 teşekkür ederizz sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah canım isimleriyle yaşasınlar Ayaz da çok güzel isim🥰
Senaa28- Efsane01 kasım Turan’a gidiyoruz bizde doğumda annemler gelir herhalde Ağustos’a denk geliyo Feyza hanımı doğum için düşünüyorum bakalım doğum ne zaman 🙂😊 eşin polis mi 😊
Efsane01 Senaa28- benim ikinci gebeliğim 22 aylık bi bebeğim daha var 🥰burada hem sağlık çok yetersiz olduğu için hem de memlekette ailem daha iyi ilgileneceği için gideceğim inş🙏Benim Doğum haziranın ilk haftası nasipse 🥰evet senin eşin ne iş yapıyor?
Senaa28- Efsane01 sağlıkla al kucağına canım aynen öyle ben hemşireyim eleştirdim bir kaç defa aman allahım herkes çok iyi Van’ın neyi var falan dedi 😁😁 evet benim ki de polis
Efsane01 Senaa28- tşk ederim☺️amin canım cümlemiz inş🥰Van güzel bi şehir ama malesef bu konuda yetersiz bir sağlıkçı olarak siz daha iyi bilirsiniz tabi☺️Merkezde mi oturuyorsunuz?
Senaa28- Efsane01 bencede şehir çok güzel ama halk çok razı bu muameleye Drler bir egolu özel devletten beter vallahi ne diyim Buralılar üzülür biz gidiciyiz;)) evet merkezdeyiz siz