Beyzan Senaa28- cinsiyete göre değişiyor genelde erkekler değişmiyor bir de +16. Hafta büyük yani net görülür. Ben 12. Haftada net erkek gördüm detaylı da aynı çıktı
Ayse2011 Senaa28- o hiç belli olmaz bana doktorum net erkek dedi 12 de sonra gine net erkek dedi görünüyor da. Ben yinede detaylıyı bekliyorum. Bi arkadaşımda 20 haftasına kadar erkek demişler net diye herşeyini almıs 😃 detaylıda kız çıktı doktorda şaşırmış yani bence detaylıdan snra bişeyler alın.
alininannesii Senaa28- arkadaşımın oldu, 16 haftalıkken erkek dediler, isim buldular, detaylıda kız dediler, 1 aylık kızları var şimdi, cinsiyetten emin olmak istiyorsanız başka doktora daha görünün, ben öyle yaptım, bazı doktorlar kordonu pipi gibi görebiliyor
Senaa28- Beyzan 14 te erkek dedi renkli ultrasonda 16 da renksizde bacağı kapamış az dedi kız dedi 🤷🏻♀️
Asyaayaz1 Canm 14 de öğrendim 16 da netleşti doktorum değişmez net çünkü dedi Asya hanımı bekliyoruz🤲
ceyda1508 Asyaayaz1 yaa bizde 16.haftadayız bugün öğrendik kız olucağınııı eşimde ismini Asya istiyor :)
Senaa28- Ayse2011 ya nasıl dayanalım teyzesi herşey çok tatlı minik 😍😍😍🤗 kızda mı değişme çok erkekte mi ??
Simsim5 Ayse2011 bende aynı durumdayım açıkcası banada 19 da erkek dediler ama doktorum kordonda olabilir dedi detaylı bekle dedi şimdi detaylıyı bekliyorum 😬
Senaa28- alininannesii ya renklide Dr bize dediki Buda pipi bakın falan 2 hafta sonra başka Dr fazlalık yok dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ayse2011 Senaa28- vallahi ben kızımdada 12 haftada öğrenmiştim degişmedi şimdi hamileyim erkek yine degişmedi. Bide benim yavrular direk açtıgı için bacakları doktorum zorlanmıyor 🤣 hiç nazlı degiller mübarek. Bence tamamen acele edip erken öğrenmek isteyenler ve bebegin pozisyonu ile ilgili. Ben ikisindede doktorumu hiç darlamadım sadece görebiliyormusunız dedigimde evet hemde net dedigi için ögrendim. Ama hiç kendimi ona odaklamadm hep pay bıraktım hala daha öyle. Yinede bekleyin hayal kırıklıgı kötü oluyor.
Efsane01 Senaa28- bana erkek demişti 16.haftada doktorum 23.hafta detaylıda başka bi Dr yine erkek dedi değişmiyor