minikcivcivim Burcudunya balim perşembe gittik evet🙏gördüm bebisi minicik daha tam belli değil kalbini de duyduk şükür ❤🤲 sen ne yapıyorsun canm😘
Hfz1818 Defnealya_ cnm bn ignenin 12.gunu kan verdim 6 cikti bu igne etkisi midir bugun yine vericem az da olsa belli olur heralde
Seda344 Defnealya_ çıktımı sonuç. Tatlım sonuç ne olursa olsun üzülme. Ben de 4 yıl uğraştım. Nezaman ki artık bıraktım oldu. Ben iğne yapıldım ama hiç ümidim yoktu. Sende bırak kendini. Tatile git. Ben geçen ay tatildeydim. Döndüm hamile kaldım 🥰 herşey beyinde bitiyor.
Defnealya_ minikcivcivim senin mi sıkıntın var bebekle mi ilgili canım Allah korusun yoksa ailevi mi . Kan verdim canım 😞
minikcivcivim Defnealya_ inşallah canim🙏gördüm testini dediğim gibi olmasa çıkmaz. Muhtemelen var canim ama cok yeni olabilir
Defnealya_ Seda344 yok canım 4 gibi cıkıyor 🙏🏻 inşallah sonucum pozitiftir 🙏🏻 Diğer postumda testimi atmıştım gördün mü onu ?
Seda344 Kızlar çok erken yapıyorsunuz test. 14 gün geçsin. Boşa yıpratmayın kendini. Adeti bekleyemezsiniz bile en azından 17, 18 olsun
Seda344 Defnealya_ kız sen hamilesin. Hadi gözün Aydın. 17. Günde benim testim de aynı çıkmıştı. Bakalım kan ne çıkacak 🤲🏼