Defnealya_ minikcivcivim burdayım askım napiyim canım sıkkın biraz inşallah vardır 🙏🏻 sen napıyosun nasılsın
minikcivcivim Defnealya_ inşallah canim test yaptın mı canim Valla bende ne yapayım uzanıyorum canim 🌸
lara2605 minikcivcivim ya çok sevindim tatlım inşallah gülçehreden @bigunanneolucak de bebek haberii alırız ne yapıyor bilgin var mı özel mesajlaşma da yok buradan yazmak zorunda kaldım
bigunanneolucak lara2605 defalarca söylememe rağmen isim geçiyor bu arkadaş. lütfen yorumu kaldırır mısınız ? Cok rica ediyorum. @adm @Cicilibicili @HappyMom @[silindi] @BenMathilda
minikcivcivim Defnealya_ belki yükselme olur canim ? Sen 10.cu gün verdin kanı sonradan yükselme gerçekleşiyor
Defnealya_ minikcivcivim evet askım bende onu beklicem 14. Ve 15. Gün gün yapıcam tekrar inşallah yükselir yaaa
minikcivcivim Defnealya_ edicem balim ❤🤲 allahim tez zaman da nasip etsin canım benim inşallah inşallah 🙏🙏
yuksell07 minikcivcivim AA canım sende hamileymişsin hayırlı olsun bbende yeni öğrendim şuan 4+2 yım 🤲🏻rabbimkucagimiza almayida nasip etsin