Abdullahm1 Hanımlar normal öğünlerimi yiyorum şekerim 2.saat daha yüksek çıkıyor 10 doz kahvaltıda vurunuylrum sonra yüksek çıkıyor tekrar 2 doz daha vurunuyorum böyle yapan var mı?
Stok Abdullahm1 banada insülin başlanıcak ama şeker takipleri için gebelikte 1. Saat olması gerekiyo dediler 2. Saat bakmak daha mı doğru acaba
Cnhem Abdullahm1 bunu yaptığınız zaman sonrası da sekeribizin düşmesine neden olabilirsiniz bence dojtorunuzla görüşüp ona göre dozlarinizi yeniden ayarlayin
KubraYLMZ Abdullahm1 hayır ben yüksek olsa da hemen hareket yapıyorm yürüyüş yapıyorum inmeye başlıyor tekrar insülin yapmiyorum yüksekten kastın nedir bu arada
Abdullahm1 babyandmom1 Cnhem iki gün evvel 10 doz vurdum 166 çıktı 2.saate yakın ölçtüğümde 202 çıktı hemen insülin vurdum . Çünkü şeker yüksekliği bebekte ani kalp durumuna yol açabiliyor çok korktum hemen 2 doz insülin vurdum . Bugünde ilk saat ölçtüm 134 çıktı 2.saat ölçtüm 137 çıktı 120 nin aşağısında olması gerekiyor hemen 2 doz vurdum şekerim 107 ye düştü son zamanlara aşırı düzensizleşmeue başladı
babyandmom1 Tokluk şekeri benide korkutuyor sabahları 8 ünite vuruyorum 1 saat sonra 140 altı olması lazımmış ben bugün 190 ı gördüm ne yapıcam hiç bilmiyorum bilen varsa bizleri aydınlatsın lütfen 🤷🏻♀️
Cnhem babyandmom1 sekeribizin yüksek olduğu durumlarda bol bol su için bende tarçınlı yoğurt ta düşmesi konusunda yardımcı oluyor yukselicek diye strese girerseniz şekerinizi daha da yükselmesine neden olursunuz
Cnhem Abdullahm1 gebelik ilerledikçe şeker deferleri baya duzensizlesiyor ve iz stres taprikca daha da fazla çıkıyor diyetinize biraz daha dikkat etmenizde fayda var ama dediğim gibi doktorunuza bu durumu iletin şeker takibizi hangi doktorda yaptiriyorsunuz
babyandmom1 Cnhem bende bol su içmeye çalışıyorum stres yapmamaya çalışıyorum sadece bilgisizlik tedirgin ediyor bir de her öğün ne yiyeceğim diye düşünmek 😔 teşekkür ederim
Abdullahm1 KubraYLMZ bende öyle yaptım sabah o kadar yürüdüm 202 ti gördüğümde yaklaşık 45 dk dışarda yürüdüm gene de tam düşmedi . Benimkisi daha bi farklı giderek yükseliyor . İlk saatler 160 ikinci sattler 200 ler … yürüdüm gene bana mısın demedi
Abdullahm1 Cnhem dahiliye doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecek . 2. Saatlerim daha bir düzensizleşmeye başladı yoğurt süt tam düşürmüyor .
Cnhem babyandmom1 eğer kotrol etmekte zorlanıyorsanız diyetisyen desteği alabilirsiniz a size şunu soyliyim bir süre aobra bebek yiksek şekere alıyor anne karnında sekeribizin aşırı düşmesi de bebekte tehlikeli yoksunluk krizine girebiliyor bebek hamilelikte gerçekten çok zor insan kendini sürekli suçlu hissediyor
KubraYLMZ Abdullahm1 benim bir süre öyle olduğunda iki birim üç günde bir arttır demişti çok dirençli şekerim vardı Allah yardımcın olsun anliyorm seni ve endiseni çok haklisn
Cnhem Abdullahm1 bulunduğunuz şehirde endokronoloji doktoru varsa ona görünmenizi tavsiye edebilirim.