Dry34 Hamişler , Anneler gebelikte çatlat olmasın diye ne kullandınız bol su içiyorum ama karnımız için ne sürelim ben gratisteki hindistan cevizi yağını almaj istiyorum sizce etki eder mi yada ne kullananalım ve nasıl uygulama yapalım
yasemin333 Dry34 ben de o yağdan aldım bir de bio oil yağını aldım ikisini kullanıyorum henüz gözle görülür çatlağım yok 32 haftalığım.Aşırı düzenli kullandığım söylenemez.
Byzayk0 Dry34 ben sabah bio oil akşamları da Hindistan cevizi yağı- avakado yağı - tatlı badem yağını eşit miktarda ve güzel kokması için lavanta yağından 2 damlacık karıştırdım onu kullanıyorum canım gratisten aldım bende yağları
1Anne2Bebek1Kopek Dry34 ilk 3 ay kulllanmaya gerek olmasa da bio oil ve hindos cevizi yagi kullandm sonra ki aylar lierac aldm ilk gebeligim de catlma olmadi suan 2. Gebeligim 13. Haftaya gircem persmbe gnu lierac alcam yine. Ama. Dr. Yagla aile de anne de vs catlamissa catlarsn delisti yagla kremle biraz onune gecersn demisti ama bu genetik bisey demisti… Tabi yine de kullnmak lazm
Bsmlh Dry34 ilkinde liberac aldım çatlama olmadı bunda hiç bişi kullanmadım 29 H çatlamadım ama artık catlasa bıle kabulum yeterki sağlıkla gelsin🤲