Ceyduygu Sıcaklardan hepimiz etkileniyoruz yanıyorum ben catlamak üzereyim nerdeyse banyoyla arkadas olduk ama buna rağmen vücudum tam tersi buz gibi. Karnımız normalde hepimizin soguk oluyor biliyosunuz ama benim kollarim bacaklarim bugün vücudum buz gibi. Ben bu kadar hararet icindeyken vücudum neden soğuk acaba bilen var mi? Yada benim gibi olan var mi?
Ozlem6161 Ceyduygu kansızlık olabilir bi doktoruna git seni korkutmak istemem bende 30.haftadayım kan ilacı verdi doktorum bana geçmiş olsun
Nur_sen Ceyduygu canim doktoruna bir daniş korkutmak ismiykrum seni ama enfeksiyon falan olabilir tahlil yaptır. Bende bir ara öyle oldum enfeksiyon çıktı b su tüketerek atlatmistim.
merry8y vucudunuz buz gibi miii ben valla aşırı derecede yanıyorum bu havalardaaa🙄 özellkle bacaklarım kollar ynıo hiçte soğuk değil🤔valla haziranı atlatsam rahatlıcam doğum taa temmuzda😏
Ceyduygu merry8y Bende yanıyorum uyuyamiyorum hatta ama vücudum buz gibi hatta esim buz gibisin nasil bunaliyosun anlamadım diyo ama öyle valla
merry8y Ozlem6161 valla allah kolaylık versin tüm yazın doğuracak hamilelere 🙏 dayanacagızz mecbur barı 40 hafta değil 38 39 da gelse diyorum sanki doğduktan sonra zorlanmayacakmışım gibi😃🙈