Aycasa Benim de karnımda çok setlesme ve toplanma oluyor. Bugün ve ağrısıyla birleşti resmen. Acaba sancı mi? 30. Haftamdayim
Taze-Anne28 Aycasa evet karındaki sertleşme bir nevi yalancı sancıymış o durumda solunuza yatıp diyafram nefesleri alın
Busramom54 Aycasa ne oldu durumunuz acaba ? Benimde karnım cok sert ve toplanma oluyor 28.haftamdayım. Ebe nst ye bağlan dedi ama doktorum bağlamadı magnezyum verdi. İçimde şüphe kaldı. Sizin erken doğum riskiniz neyden kaynaklıymış. Toplanmayla alakası var mıymış?
Ylmblz Taze-Anne28 magnezyum tam bir kurtarıcı, 36.haftamdayım, geceleri inanılmaz bir bacak agrısı yaşıyorum, magnezyum rahatlatıyor. Aylardır kullanıyorum doktor kontrolünde
Kayraninannnesi Taze-Anne28 benim kalçamın altına bıcak batıyor gibi oluyordu otururken kalkarken yatarken mahvoluyordum ağlıyordum ağrıdan magnezyum sayesinde eski halime geri döndüm
kurtaricimelekk Taze-Anne28 geceleri yaşadığım bacak kramplarından sonra 25 haftalıkken kullanmaya başladım. Bu haftalar da bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu şey magnezyum kalsiyum olduğu için alınmasında fayda var bence
Taze-Anne28 kurtaricimelekk kol bacak gibi ağrılara çok iyi geliyormuş da benimki farklı ya bebeğin büyümesi sonucu kaburgalarım sıkışıyor galiba
humeyraogretmen 27.haftamda adet ağrısından duramıyordum.Uyurken sağa sola dönerken çığlık atıyordum ağrıdan.Minicik adımlarla yürür olmuştum.Doktorum magnezyum yazdı ve geçti çok şükür.
nurell Taze-Anne28 evet canım agrilara iyi geliyor bide eğer makat girisliyse bebiş göğüs altında ağrı arada ondan da olabilir bende öyle oluyo cunku
Taze-Anne28 nurell kafası aşağıdaymış ayakları kaburgama dayamış 😁 doktorum yazdı ama kramplara daha çok iyi geliyor kaburgaya iyi gelmez dedi 2 gündür alıyorum maalesef iyi geldi diyemem 🙄
nurell Taze-Anne28 beni de kafası zorluyor daha assagiya donmedik erken galiba 30. Haftamdayim ama şey mesela ben sırtıma belime baştan assa heryerime eşime masaj yaptırıyorum bazen belim çok cildirtiyo beni bacaklarım sırtım nefes aldirmiyo masaj yapınca rahatlıyorum magnezyumu 4 aydır kullanıyorum bı farklılık oldumu bilmiyorum açıkçası hiç dikkat etmedim
Taze-Anne28 nurell bel ağrısını ben hiç yaşamadım ama kötüdür diye tahmin ediyorum. İnanın kaburga da beter ama 😃
Babymod Taze-Anne28 ben 4. Aydan itibaren kullandım ncak 32 hftadan sonra kesti magnezyumu doğumu etkiliyor dedi
Taze-Anne28 Babymod çok enteresan ben 32.haftamdayım yeni başladım doktorum yazdı ki normalde çok pimpiriklidir hamile yogası yapmamı bile istememişti
SutlacimiYedimmiBen Taze-Anne28 ben 16.haftadan beri kullanıyorum kendimi gördüğümde illaki bel ağrısı oluyor onun dışında sabahları uyandığımda iç bacak kemiklerin pelvis kemigim ağrıyor
Taze-Anne28 SutlacimiYedimmiBen benim vücudumda hiç ağrı yok hatta sadece sağ tarafım hamilelik yaşıyor solum bir kere bile ağrımadı sağ tarafımı çürüttü. Doğunca geçicek diye teselli buluyorum 😔
Eegurefeoglu Taze-Anne28 ben de kullanıyorum magnezyum sabah akşam iki defa ama maden suyu o magnezyum ilacından çok daha etkili diyebilirim
Babymod Taze-Anne28 bende anlamadım inanın doğum normal olursa zora sokar dedi doğruluğu nedir bilmiyorum
nurell Taze-Anne28 hahaah kaburgadaki böyle şey gibi mi batma nasıl anlatsam kalkarken batar gibi böyle ay nasıl anlatayım bilemedim 😂😂 hani bir yerin tutulurda kırt kırt eder ya onun gibi
mom77 Taze-Anne28 banada 12. Haftamda yazdı ama ben 22 den snra falan basladm bacaklarıma kramp girdiği için suan 28 haftalıgım haftada 3-4 kere içiyorum son ay bırakmayı dusunuyorm doğum kasılmalarını gecıktırıyormus cnkü
Fatmasuer Taze-Anne28 canım benimde son aylarım dayım bi süre bacağıma ağrı girerdi sürekli kramp gibi kalça çıkıklığı gibi doktora söyledim magnezyum verdi bitene kadar yedim ve yok oldu ağrılar son zamanlarda magnezyum öneriyo doktor
Taze-Anne28 Fatmasuer of keşke benimde öyle olsa bi şey yapsam ve acılar geçse oturabilsem 😔 bazı hamilelerde hiç ağrı sızı olmuyor doğuma kadar çalışıyorlar nasıl özeniyorum. Resmen haksızlık 😔