Ozge10 canım olumsuz düşüncelere hiç aldırış etme. Bende 2 hafta önce yaptırdım, yaptırmadan önce çevremdeki istisnasız herkes yaptırma dedi eşimde dahil. Yok o içtiğin şeyin yarısı annenin vücudunda yarısı bebekte kalıyomuş, yok eğer şekerim varsa bebek ölüyomuş neler neler duydum ama sadece doktorumu dinledim bu risklerin hiçbirinin olmadığını söyledi. Hamileliğim boyunca canım sürekli tatlı şeyler çektiği ve sürekli yediğim için tedirgin olup yaptırdım ben, eğer varsa gebelik şekeri en azından bileyim diye, şükür bişey çıkmadı içim rahatlamış oldu 🤗 bence yaptırmalısın varsa şekerin önlem alınır en azından, o azıcık şekerli suyu içmekle bişey olmuyo ama bilinçsiz hareket edip aman bişey olmaz deyip yaptırmayıp çok sorunlar yaşayan insanlarda gördüm 😔😬 haa bide şimdi yapılan testlere onlara bunlara saçma sapan “aman bizim zamanımızda böyle şey mi vardı şans eseri doğurmuşuz” deyip küçümseyen insanlara da asla aldırış etmiyorum hatta 3 haftada bir kontrole gitmeme laf edip çocuk ultrasondan etkilenip genetiği görüntüsü bozulacak diyeni bile duydum yani😂 cahil insan çok 😬😬bence şu dönemde hiçbir anne de itibar etmemeli🤗 o bahsettikleri eski zamandaki bebek ölüm oranlarıyla şimdiki zaman arasında dağlar var. En güzeli bilime güvenip doktorlarımızı dinlemek zaten bu testler yapılanlar zararlı bişey olsa neden var bunlar o zaman🙄 hangi sağlıkçı zararlı olan bişeyi yapmaya cesaret edebilir ki 🙄🤗