Ly020818 Anneler merhabalar doktorum bana efermag adında bir magnezyum yazmıştı bulantılarimdan dolayı bırakmıştım içmeyi sonra krampalarim olunca tekrar başladım bu magnezyumu kullanan gebeler var mı etkili yoksa yenisini yaZdirayim mi
asli57771 Ly020818 ben suda eritilen magnezyum kullanıyorum 36 . Haftamdayım 1 gün içmeyi unuttum o gece uykumda çok ağrılı kramp girdi doğuma kadar yine yazdırıp içmeyi düşünüyorum büyük kurtarıcı
Kadercisi Ly020818 kaçıncı haftalarda başladınız ?? benimde epey kramplarim oluyor ama doktorum daha yazmadı acaba erken diye miii
serenty_123 Ly020818 bende aynısını kullanıyorum doktorum yazdı 3 üncü gün bugün ama dün ishal oldum onunla alakası var mi bilmiyorum ama tedirginim bi kaç gün daha deneyip ona göre bakicam
zeynepbalci Ly020818 Efermag ı bana sağlık ocağındaki doktor vermişti açılmamış kutuda 10 taneydi hatta ama 10 günde çok bi fark görmedim magvital kullanıyodum normalde. Dün kontrole gittim doktora hangisi iyiyse onu yazın dedim magvital dedi onu yazdı
Ly020818 asli57771 benimde suda eritiln devlet hastanesindeki doktor yazmıştı sorayım dedim benimle aynı magnezyumu kullanan var mı yada daha etkili olani
luthien Ly020818 bende Magvital kullanıyorum suda eritilenden. Benim de ağrılarımi hafifletti fakat ara ara oluyor gene ağrım
Ly020818 Kadercisi bana bayadir sure yazmış yalan olmasın hatırlamıyorum ama bir iki defa kullandım gebelikte çok bulantı yaşadım ilk beş ay bu nedenle kullanamadim şuan 33+1 gebeyim ve karnimda kramplar oluyor burada da herkesin magnezyum kramplara iyi geldiğini söyleyince evde vardı kullanayım dedim rahatlatıyor cidden
Kadercisi Ly020818 anladım canimm ben yeniden bı sorayim doktoruma madem söylediğiniz gibi geceleri falan epey rahatsız oluyorum bende 🙄 sağol canım bu arada teşekkür ederim 🙏
Ly020818 serenty_123 ishal bendede oldu dört gün oldu iceli dün ishal oldum ama bugün geçti alakası olabilir sormak lazım 🤨
serenty_123 Ly020818 10 gün sonra kontrolüm var bende danışacağım doktora umarım ilaçla alakalı değildir çünkü kramplar arttı kullanmak sart oldu malesef magnezyum u