Esincil Sevyu birazdan işe gideceğim çağırdılar benide birşey öğrenirsem yazarım. Ama merak ettim herkes başladı mı diye sormak istedim 😊
Esincil Rukiye14 genelgede kalkmış sadece 60 yaş üzeri ve kronik hastalar yazıyor onun dışında kalan herkes mesaiye devam edecek diye yazılmış ben bugün geldim işe çalışıyorum.
Esincil Iremalp malesef kaldırılmış genelgede hamileler den bahsedilmiyor sadece 60 yaş ve kronik hastalar.
Saree1 Esincil hayır kalkmadı kadırılan genelge 20/11 sayılı bize verilen hak 20/08 sayılı genelge size kalktığını kim söyledi
Girlsmomm Esincil ben belediyede memurum kalkmadı diye biliyorum kalksa mutlaka ararlardı beni hamileler kronik hasta statüsünde değil ki bir değerlendirilsin diye düşünüyorum 🤔
Melek-16 Ben de az önce kendi bakanlığımla görüştüm. Şu an aksini bildiren bir yazı olmadığı için izne devam dediler.
ummuhan-27 Kızlar beni kurumumdan aradılar. Yarın işe gitmem gerekiyormuş. Valilikten gelen kararda hamileler diye belirtilmediginden başlaman gerekiyor dediler. :/