Zezeeeyyldrm 6+5 ten beri kahverengi lekelerim var acik ama oksapar ve coraspirin kullaniyodum coraspirini biraktim 9+0 olduk ama hala lekeler devam ediyor sizlerin ne zaman bitti bu lekeler.
Mom726272 Zezeeeyyldrm ben tam 7 haftalık olduğu gün ve ertesi gün oldu sonra kesildi doktora da gitmedim normaldir diye sizin hala devam ediyorsa Bi daha görünseniz mi acaba
Basak0503 Zezeeeyyldrm benim tam 18 haftalıkken kesildi azar azar, bu zamana kadar hiç dinmemişti. İlk defa bu kadar rahat hissediyorum kendimi rabbim hepimize yardım etsin inşallah. Bol bol dinlenin dengeli beslenin inşallah tez zaman da geçer sizinde.👍
Susam20 Zezeeeyyldrm kahverengi lekenme derken böyle kanlımsı kahverengi şeklinde mi. Bende de oluyor iki gündür bugun kontrolüm var doktora bi gözükeceğim.
Zezeeeyyldrm Mom726272 acile gitmistim 1 hafta sonra doktorumada gorunmustum icerde hicbir kanama alani yoktu ama lekeler hala devam edyor
Mom726272 Zezeeeyyldrm bak daha uzun sürüp aksi bi durum yaşamayan arkadaşlar da yazmış gönlünüzü ferah tutun bi sıkıntı olmaz inşallah 😇
Zezeeeyyldrm Susam20 yok ilk zamanlarda koyu kahveydi simdi ise hala devam ediyor ama acik kahve rengi kanli degil progestan kullaniyorum ama baya oldu gecmiyor
Cankus Benimde 6+3de kanamam başladı sonra kahverengi lekeye döndü şimdi 12+3 oldum ve hala devam ediyor arada iki defada şiddetli kanama geçirdim şükür ikizlerim iyi hala kanamadan dolayi düşük tehlikem devam ediyor bende oksapar kullaniyorum hergun
Bulutataege Zezeeeyyldrm kesenin tam yanında kanama alanı vardı ve yaklaşık bir bucuk ay aktif kanama alanıydı.sonra küçüldü ve bitti ama çalışamadım hep yattım sürekli iğne bana evden yapılabilen iğnelerden vermişte kendim göbeğimde. Vuruyordum daha yeni progestana gectim hap olarak içiyorum. 30 haftadayım şuan da erlen doğum riski var ikiz gebeyim. Sürekli yatarak geçirdim tüm hamilemiğimi ama çok şükür bebeklerim iyi. Korkmayın düşecek bebek düşüyor tutunacak bebek tutunuyor biz ne yapsakta takdiri allah biliyor
esrvl Zezeeeyyldrm ben 16 haftalığım bende de 10 gündür başladı devm ediyor. Bende kan uyuşmazlığı var iğnede vuruldum geçmedi. Progestan kullanıyorum. Düşük tehdidim var
Zezeeeyyldrm esrvl benimde kan uyusmazligi var lekeyi gorur gormez ignesini oldum. Insalalh saglikla aliriz yavrucuklarimizi kucagimiza rabbim acisini gostermesin
merveklyc Zezeeeyyldrm 5+3 de başladı 7 ye kadar ara ara sürdü bitti. Kanama alanım yoktu hem iğne hem fitil kullandım tabak bile kaldırmadım dikkat ettim. Sizinki de geçer inşallah stres yapmayın streslendikçe daha kötü oluyor
Zezeeeyyldrm merveklyc insallah ya benimde kanama alani yok lekelenme olunca korkuyorun banada doktor iki igne vermisti haftada bir vurdum sadece progestan kullaniyorum suan umarim gecer
merveklyc Zezeeeyyldrm Bebişin sağlıklıysa hiçbişey olmaz çoğu insan ilk haftalarında yaşıyor bu kanamaları canım hiç stres yapma ilacını kullan dinlen🤗
Zezeeeyyldrm merveklyc cok sukur bi sorun yok kalp atisi falan var bebegin kanama alanids yok insalalh gecer bir an önce