AycanAycan19 27+1 iz ama oldu bitti bebeğimi hep sağ tarafimda hissediyorum. solda ve kasiklarimda da hissediyorum ama çok nadir hemn sag tarafima geciyo neden aceba. Erkek bebek sagda olur diyenler car dogrumu sizce 💙🤍👼
mom77 AycanAycan19 bende basından berı sagımda hıssettım 26 haftalıgız hala hep o tarafıma vurur falan erkek bizimde ama onunla alakalı oldugunu sanmıyorm canm 🙂
Efsane01 AycanAycan19 bence cinsiyet ile ilgisi yok ilk oğlum hep sağdaydı hiç sola geçmedi doğana kadar şimdi 25+1 hamileyim bu da erkek baştan bu yana hep solda 😊
rukiyyee AycanAycan19 cinsiyetle alaksı yok bence eşimşn kuzeni hamile hep sağda ve kasıklarda hissediyo ama kı bende sağda ve kasığımda hissediyorum vanada kız dedi doktor
Edakuz58 Benimki kiz ama sagimda surekli solda nadir sag tarafimi deliyor kaburgama vuruyor anneme anlattgmda demekki orayi daha cok seviyor demsti 😅😅
Almilaaa Benim kız da devamlı solda ittiriyorum arada kaysın diye ama yok iki dakika sonra geri geçiyor oraya sevdi galiba 😂😂
Derinsmom AycanAycan19 ben ilk hamile kaldığımdan beri solumda hissettim doğurcam az kaldı hala solumda yerini seviyor demekki annesi 🥰🙈
Sisi AycanAycan19 kızıma hamileyken sağdaydı hep sağa vurursu şimdi yine hamileyim buda kız buda heop sağda☺️
Demiralpmoms AycanAycan19 benim oğluşta hep sağda baştan beri. Hatta yatarken sağ tarafıma döneyim ittiriyor hemen pozısyon değiş der gibi 😂
AycanAycan19 Demiralpmoms aa aynen bizde oyle saga yatiym diyorum donuyorum hareket ediyoo sonra bisey olcak diye tekrar sola dönüyorum bu arada sola yatmakdan da sabah kalktigimda kolumu hissetmiyorum🤩
kucuktosbik27 AycanAycan19 benim kız sürekli solda ama cinsiyetle alakası yok bunun bence alan onların alanı nasıl rahatlaraa ora takılıyolar☺️
Akgl06 AycanAycan19 ilk gebeliğim dede hep sağım da hissettim oğlum oldu 2. Gebeliğim şuan yine hep sağım da hissettim kızım olacak kısmetse onunla bi alakası yok ya