Nur0401 Glbnpk Aa siz müdürseniz kesin bilgi o zaman 😀ayy hadi inşallah ben de okuluma sorayım yarın☺️
Glbnpk Nur0401 zaten bizim için yayınlanan kararnameyle ilgili bi değişiklik yoktu ama bazı milli eğitimler kalktı vs demişti ben de bi tedirgin olmuştum. Bu yazıyla içimiz rahatlamış oldu. 🤗
Taze_gebe Truman arkadaşlar sürekli bişey soruyorum ama şimdi de aklıma bu takıldı. haftada 37ye kadar çalışır raporu alıp izinleri doğum sonrasına aktarıyoruz ya bu durumda 32-37 arası işe gidecek miyiz. Benim kurumumda yazın gelmediler diye biliyorum ama şimdi35. Haftasındaki bi memura müdürüm haftada bir gel demiş 🤷♀️ Nasıl bir uygulama var ya da biz düzenleme yazı genelge vs bişey var mı. İZinleri aktarabilmek için fiilin çalışmak gerekli diye okumuştum ama şimdi durum ne 🤷♀️ Lütfen kızmayın daha 24 iznine çıkmadan bunun mu peşine düştün diye benimki merak biraz da anksiyete 🤣🤣
Taze_gebe Truman o zaman doğru bi uygulama yapıldı yani tamam çok teşekkür ederim. Ztn kolaylık sağlamışlar haftada bir gel en azından diye sorun değil sağlık sorunumuz yoksa her gün de gideriz yeterki doğum sonrasına aktarabilelim🤲
Smyy00 Taze_gebe amire bağlı değil diye biliyorum ama öyle olsa hiçbir sağlık çalışanı doktor hemşire gebeyi bırakmazlardı…