baharyeto123 Kızlar esenyurta yeni taşındım test yaptırabileceğim bi yer varmı esencan dışında poliklinik laboratuvar gibi sağlık ocağı ve devlet hastanesine gitmek istemiyorum
Ysm36 baharyeto123 Mediplus Tıp merkezi uzun süre çalıştım herkes ilgili ve temiz güzel bir yer kadın doğum uzmanları da çok iyi ve uygun
Ysm36 baharyeto123 Mehterçeşme mahalle muhtarlığınınn hemen üstünde 142B Büyükçekmece otobüsleri hemen önünden geçiyor dolmuşla gidecekseniz biraz yukarda kalıyor 5 dakika yürüme mesafesi var
Sidal baharyeto123 mehter çeşme sağlık ocagı var biliyo musunuz oradan direk yukarı çıkın hastanenin önüne çıkıyorsunuz bahar hoca var ona gelin çok memnun kalırsınız fakat çok yogun randevu alın mutlaka
Melekkyagiz baharyeto123 evet yakın , city center avm ye gittiniz mi o yine doğru büyük beyaz köprü var orası sefas diye geçiyor
160620 baharyeto123 medihaus cerrahi tıp merkezine gidin işinizi hızlı şekilde halledersiniz test yaptırdığım süreçte ilgilenen hemşirelerde iyiydi.
160620 baharyeto123 esenyurta bağlı orası da. Marmara park avmnin arka taraflarında kalıyor. Ufak ama temiz bi hastane oraya göre