Balum Tam 3 tane test yaptim bugun kan da yaptim sukur rabbime positif asilama yoluyla kaldim ama inanamiyorum bazen unutuyorum daha beynime signal gitmedi nasil olucak bu belki ultrasyonda gorunce tam inancam :)
Mugehkc Balum Kuzum hayırlı olsun içini ferah tut inş oledir de hayırlı haber sonuclar alırsın ilk aşılamanmı
Beyzasel Balum ayy canım hayırlı olsun pıt pıt kalbin yerinde duramazsın bende öyleydim kan testi için bi kaç gün sonraya almıştık idrarda çıkmıştı ama insan görünce tam inanıyor ☺️☺️
Balum Beyzasel kan testi yaptim bugun falan ama daha hala inanamiyorum yaaa carsamba kani tekrarlicaz sonra 6 haftalikken ultrasyona bakicaklar
Serrabalkn Arkadaşlar gebe kalmak için önerdiğiniz bir gün varmıdır yoksa haftada 2-3 ilişki sıklığı yeterlimidir
ilkcan64 Serrabalkn canım yumurtlama dönemine denk getirmen lazım ovulasın testiyle takip edebilirsin
Zyneepemree Serrabalkn 14 ay korunmadık artık ümidimi kestim o ay hamile kaldım ki kaldığım ay da toplasan 3 4 kere olmuştur şahsen ben ne zaman olduğunu da hatırlamıyorum 😂 yani öyle şeylere inanma her şeyin vakti zamanı var
Serifedebiyat Balum Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Rabbim tamamına erdirsin canım gözün aydın ❤️