Deletedmom35 SemaGns doktora ve bebişe bağlı aslında biraz bu kimi 12 de bile biliyor cinsiyeti kimi tahminde bulunuyor hayırlısı olsun sağlıklı olsun rabbim kalbine göre versin yinede net 16 . Haftada ve snrsında belli oluyor cinsiyet
SemaGns Faziletttt aramızda pek bişey yok sağlıklı olsunlar da ama %90 demişse kesin erkek bebeğin olacak 😊😊
SemaGns Faziletttt erkek hemen kendini gösterir kız Allahın hikmeti gizler kendini hemen göstermez... hayırlısı inşallah canım.
SemaGns Faziletttt inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz..Kayinvalidem lerim kız torunları var onların beklentileri erkek ama ilk olacağından bizim için fark etmiyor bakalım...
SemaGns Duamm hadi ya bizim doktor pek riske atmıyor kendini bakalım rica edicem önümüz babalar günü supriz yapmak istiyorum..😊😍
Merymery Edaaaaa değişmedi demi sonra ya bn heves etmelimiyim bilemiyorum 14 de bacak arasini gördü çıkıntı vardi bnde gördüm baya yüksek ayağını havaya kaldırmıştı
Sunaberkan Ben 12. Hafta da öğrenmiştim erkek olucağını. Doktor aslında anlıyo benim doktorum bebeğin kemik yapısından anladı söyledi erkek olucağını ve yanılmadı
Edaaaaa Merymery yok dgismedi cnim erkekde cbuk gozukuyr kizlrda gec gzukuyr dye bliyorm. Bnmkisi erkek