Pamugunannesi1 Serapveminikleri Ben öyle bulunca uyanıyorum direk annelik iç güdüsümü bilmiyorum kalkmış oluyorum 🙄
Pamugunannesi1 Beyzasel Solla başlıyorum sırt üstü yatıyorum sonra rahatsız oluyorum sağa dönüyorum sonra geri gidiyorum sırt sol diye 🤣
DMLBRK Pamugunannesi1 sen naparsan yap derin uykuda bedenimiz otomatik olarak kensi icin en rahat pozisyona gecicektir 🤣 sağ yada sola yatabilirsin sirt ustu uzun sure yatmak onerilmiyor ve ay soluma yatmadim diye stres yapman daha cok etkiliyodur bence bebisi
Pamugunannesi1 DMLBRK Her hale giriyor 😅 Uyukuya dalınca Özgür birleşmiş milletler oluyor 😂 Stres yapmamaya çalışıyorum ama yanlış Pozisyonu alınca hemen uyanıyorum sol tarafa yatınca acıktığımı hissediyorum bir de sanki günlerce aç kalmışım 🙄
Pamugunannesi1 biranneikikedi Ahahhahahahha kıyamam ya 🙈 uyuyoruz napalım vücut bizde olmuyor ki o an 🧸
biranneikikedi Pamugunannesi1 sırt üstü için de eşinize de söyleyin o uyanırsa sizi döndürsün ben öyle yapıyordum alışma sürecinde 😂
Pamugunannesi1 Ozlem23 Öyle bir ağrı değil de böyle kaburgam birbirine giriyor gibi oluyor solda kalınca o yüzden istemsiz pozisyon değişiyorum
Ozlem23 Pamugunannesi1 yok ben kendim için dedim benim ağrım var soluma yatamiyorum 😊 doktor sagada yatabilirsin dedi
Mandalina91 Srpl07 Srpl07 bende 23 haftaya girdim sağ sol sırtüstü yatıyorum. Farkettiğimde değiştirdiğim oluyor ama illa sola yatacağım diye uykusuz kalıp ( ki uyku en önemlisi ) sırtüstü de yatarım
Serapveminikleri Pamugunannesi1 😂Çok iyi ozaman cnm ya insanın elinde değil ki bı bakıyoruz sırt üstüyüz kızım saolsun gece uyandiriuor i sayede uyanıyorum 😛
Serapveminikleri Pamugunannesi1 Kız bebeğim 2 buçuk yaşında 😂gece uyanıyor süt ve su için saolsun o uyandırıyor 25 haftalikta gebeyim o sabahları uyutmuyor kaç haftakiksin 🥰
Begonvill Pamugunannesi1 cogu doktor anne nasıl rahatsa o şekilde yatmalı diyor.İlla sol a yatılacak diye birşey yok ki sağ tarafa yatmak her zaman daha sağlıklıdır kalbin üzerine agırlık vermektense
Pamugunannesi1 Begonvill Kan akışında problem oluyor diye sol tarafa yatmaya çalışıyorum doktoruma danışıcam
Dryalp Pamugunannesi1 öyle tabi ama bence sıkıntı olmaz sağa yatınca tansiyon düşüyormuş diye duydum bende ama yatıyorum nasıl rahat edersem acıkcası
Nursel725 Pamugunannesi1 kendi yastığınızın altını biraz meyilli yükseltip destekleyin . Yani tam sırtınız yere değmesin . Burdan anlatırken bi tuhaf oldu
Pamugunannesi1 Nursel725 Yüksek yastıkta yatıyorum zaten evet biraz düşünmem ve hayal etmem gerekti 🤣