Mutlulu19-25 Merhaba kızlar 31haftama girdim ilk hamileliğim ve doğum korkusu stresi şimdiden başladı sizler ne durumdasınız
Tugce38 Mutlulu19-25 strese giriyosan sezeryan ol gec 😂 yatcan kalkcan bebiş kucakta😂 ben öyle düşünüyorum
tgbktszdmr Mutlulu19-25 bende heyecan var sadece korku yok nasıl bir ağrı olduğunu bilmediğim için 🤭 bence olumlu pozitif doğum hikayeleri okuyun beni çok motive ediyor sizede öneririm ☺️☺️İlla ki ağrısı olacak kolay doğum yok bu bariz belli. Anneliğin ilk adımı belkide. Ona kavuşunca sağlıklıca tüm ağrılarımızı unutcaz eminim. Sebeplere yapışmanızı öneririm. Yürümek hareket etmek bol su içmek hurma yemek dua etmek kuranı Kerim okumak. Tevekkül etmek ☺️
Nslhnkr Mutlulu19-25 heyecan var. Korku yok. Kendimi sakinleştiriyorum doğum korkusunda. Hatta normal olabilir diye kendimi hazırlıyorum sancılara şimdiden. Stres yaparak eziyet ediyoruz kendimize farkında olmadan
Mira28 Tugce38 yok yaa o kadar basitmi sezeryan en sagliklisi normal dogum yarim saat sonra ayaktasn bisey olmamis gibi ama sezeryanda o dikis agrilari dogru duzgun oksuremiyosn gulemiyosn bile acıdan hey yavrum okadar basit olsa keske 😀😀
Borulce Tugce38 sezeryan bu kadar basit tabi ! İkisininde kendi alanında zorlukları ve kolaylıkları var.
esma_korkut Bende normal doğum çok istiyorum vajinusmus olmama rağmen …doktor 37.haftada çatı muaynesi yapıcam dedi …çatı muayenesini rahat geçirirsem normal isterim olsun ….bakacak kimsem yok çünkü rahmetli anacım olsaydı bakardı 😢