melek1608 Hanımlar biberonu tomme tıppe antikolik olanını aldım emzik önerinizi istiyorum avent hariiiiiç
Yldz33--06 melek1608 bir şey soracaktım avent hariç demişsiniz ben avent aldım da acaba bişe mi biliyorsunuz hakkında kötü müdür ondan mı avent hariç dediniz? Belki ben kaçırmışımdır kötüyse öğreneyim vermeyim bende çocuğa endişelendim de☺️
Senmerve Yldz33--06 ben biberonunu kullanmistim ilk 1 ay sonra zaten kirildi bende mersk ettim aca neden haric dediler
melek1608 Yldz33--06 yok hayır avent kalitesini bilmeyen yoktur zaten de Türkiye üretimi durmuş zaten artık ebebeğe civile falan gelmiyor o sebeple alışveriş siteleri fahiş fiyatlar koymuşlar stok azlığından o yüzden avent hariiiç dedimm
Yldz33--06 Senmerve ben de biberon aldım henüz kullanamadım ikisini de işin aslı, kırılmasaydı kullanışlı mıydı bi sorun yaşadınız mı siz?
Yldz33--06 melek1608 aaa öyle mi ay iyi oldu söylediğiniz olur da ihtiyaç olursa bulamazmışım demek ya da aşırı pahalı olacaktı desenize 🙄 teşekkür ediyorum dönüşünüz için sağlıkla büyüsün miniklerimiz inşallah 🤲🏻🤲🏻♥️
Emineerd Avent almayın arkadaşlar 😅 bebeğim 6-12 ye geçecek bir ay sonra piyasada yok birkaç sitede var 180 liradan başlıyor. Türkiyeye gelmeyecekmiş artık 🙁 aldıysanız bile kullanıp alıştırmayın derim