Yesimknc egemommm koala06 kızlar bende Miu Collection’dan aldım 😇 gerçekten çok kaliteli kumaşı ve soft tarzda. İlgili kişiler ☺️ Yıkadım ütülencek sonra geçirilcek .
koala06 Yesimknc Evet çok kaliteki tereddüt ederek ilk defa instagramdan alışveriş yaptım çok güzel geldi😍
egemommm Yesimknc evet, ben indirim zamanı almıştım kasım ayıydı galiba, ilk aldığım şey diyeblirim mavili bi model vardı geyikli gibi onu görünce çok beğenmiştim dedim aklım kalacağına alayım 😀
Yesimknc koala06 doğrudur ☺️ Ama değmiştir aldığına arkadaşım değil mi kumaş kalitesi fark ediyo hemen göze ☺️ Bi sürü yer baktım ama bu içime sinmişti benim . Güle güle sağlıkla kullan inşallah bebeğinle canım 🥰
koala06 Yesimknc Evet gerçekten kumaşına bayıldım ,hepimiz sağlıkla kullanalım bebeklerimizde inşallah canım benim😍😍
Srpl07 mrveyvz aynı kumaştan emzirme önlüğü yaptırdım puset minderi ve örtüsü babynest emzirme yastıgı hepsi kargo dahil 250-300 arasıydı tam hatrlayamicam 2 ay oldu yaptıralı
Yesimknc egemommm çok iyi yapmışsın arkadaşım ☺️ Bende girip girip bakıyodum en sonda aldık 😀 bende tavşanlı bi modeli var uçlarında turuncumsu gibi ama turuncuda değil ponponlu bişey set halinde aldım. Puset örtüsü , kılıfı , minderi 🥰
Yesimknc egemommm yemin ederim bende öyle düşünmüştüm ve yalnız değilmişim😀 kullanılır tabi bir de iki taraflı kullanabiliyosun çok amaçlı gerçekten ☺️ Sağlıkla , hayırlısıyla güle güle kullanın inşallah bebeğinizle 🙏🏻
Haticearen Dilara1996 https://instagram.com/hediyembebe?igshid=14jijqu18tf93 ben burdan aldım çok memnunum kaliteli kumaşı
Smyakybrn Dilara1996 İstanbul’da oturuyorsanız Eminönü Havuzlu Handa birçok mağazada bulunuyor 80 tl ye almıştım ben ikisini 😊