MerveSglk95 E-G-C ben 37.3 de dogum yaptım sezeryan kolestaz ve preeklemsiden dolayı kuveze girmedi ☺️
E-G-C MerveSglk95 maşallah Allah uzun ömürşer nasip etsin inşallah 🙏 sanırım bende de kolestaz var doktorum tahlil istedi sonucunu bekliyorum 2 3 günde çıkıyor dediler. Son zamanlarda özellikle geceleri tüm vücudumu aşırı kaşıntı basıyor bakalım ne olacak :)
Canankryl E-G-C aynı durumu bende yaşıyorum dün gittim doktora 36 + 3 ve bebeğim 38 le uyumlu Bende doğum yapmak istiyorum dedim doktorumda 38 veya 39 bekleriz diyo ama nst de sancımda çıktı
E-G-C Canankryl bende en son cuma günü nst ye bağlandım hemşireler gelip gidip ağrın mı var diye sordular bende ben birşey hissetmiyorum bir ağrım yok dedim ama sancı çıktığı için mi sorup durdular anlamadım. Birşey de demediler. Doktorumun istediği safra asitleri testi vardı onun sonucunu bekliyorum sonrasında doktorum ne diyecek bende bilmiyorum 37de doğuma alalım da diyebilir ya da bebek iri olduğu için erken de gelebilir demişti doktor.. hayırlısı neyse o olsun tabi ki de ama inşallah küvez sorunu yaşamadan kavuşuruz bebeklerimize 🙏
gessni Hatice1634 peki o açılmaya rağmen neden sezaryene aldılar, bebeğin kilosundan dolayı mı ? Neden normal doğum olmadı yani 😪 benim de bebeğim iki-üç hafta önden gidiyor şu an 36+1 ama geçen hafta kilosu 3400 gr dı. Normal doğum yapmak istiyorum da kilosundan dolayı zor olabilir diyorlar
Hatice1634 gessni evet kilosundan dolayı sezeryan oldum.ama zaten son kontrollerde doktorum uyarmıştı sezeryana kaydı artık diye,omuz takılması,rahim parçalanması gibi riskleri var dedi. Sezeryan olduğuma hiç pişman olmadım,gayet konforlu geçti benim için
E-G-C Elifberk yani normal sabah kahvaltı akşam yemek bir de az yiyorum yani çok da yemiyorum meyveyi ve vitaminleri bile bıraktım ama yok baya alıyor kilo 🤷🏼♀️
Pcoslubiranne E-G-C 37+1 de 4 kilo dogum yaptm suyum gelmisti.Biz normal dogumu beklediginiz icin solunum sikinti oldu ve 8 gun kuvozde kaldi.Beklenmeden sezeryan olursan sikinti olacagini sanmoyorum ama Allah bilir tabi.
Haisos2525 E-G-C yaptım doğum ben 38girince 3800gram doğdu herşeyi çok güzel sağlıklı maşallah ongunluk oldu şimdi 🤲🤲👶👶👶
Ihlamur E-G-C Bebek neden bu kadar kilo alıyor belli bir nedeni var mı ona dikkat etseniz. Yavaşlarsa kilo alımı bir kaç hafta daha kalır belki
E-G-C Ihlamur evet bir nedeni yok işte şekerim falan da yok herşey normal olduğu için doktorumun tek cevabı genetik olarak iri olacak o zaman demek oldu 😀
Haisos2525 E-G-C amin inşallah sizlerinde kucugana almayı nasip etsin cennet kokulu yavrularınızı yarabbim🤲🤲👶👶
Ihlamur E-G-C maşallah 🤗 yani çok daha küçük doğup solunum sıkıntısı çekmeyen var, gününde doğup solunum sıkıntısı çeken de var dua edin inşallah hayırlısı ile gelsin sağ salim