Oaxell Çok kullanışlı olacağını sanmıyorum canım biraz hareket etmeye başladımı kullanması zor olur Allah korusun dönerken falan düşme ihtimali çok yüksek dönmeye başlayıncada yüz üstü durmayı çok seviyolar tabi sen daha iyi bilirsin çok içinde kalcak dersen al tabi
mrskorkut Bagi Dastana marka aldık 2020 yıl sonu indiriminden iyi ki almışız şuan fiyatlar baya yükselmiş açıkçası 4moms bana aşırı pahalı geliyor 🤦🏽♀️ bu modele bakmanı öneririm canım yine makul bir fiyatı var :)
Nrkls Aynrgkagc e bebekten baby plus marka aldım bence gayet ideal ve fonksiyonları iyi 550 lira civarı idi o fonksiyonlara fuarı gayet makul piyasaya göre bence
Bussratozaan Tubagacal ben aldım 4moms mamora sıfır fiyatı 4000 tl ama hiç o kadar oara verme ben letgodan 900 a aldım ve sadeve 6-7 ay kullancak
berilkus 6 aya kadar yatabiliyorlar. Çok para verme bence. 2. el letgodan al, 6 ay sonra da yine ordan sat.
Damlladamlla Tubagacal fiyatları yüksek ama letgodan da istediğiniz modelin 2. El fiyatlarına bakabilirsiniz ben oradan almıştım tertemiz kumaşlarını yıkadım yeni gibiydi ihtiyaçtan dolayı satmışlardı eğer düşünürseniz siz de bi fiyatlara modellere göz atın derim zarar gelmez 😊
Tubagacal Damlladamlla evet oradan da bakacağım zaten kısa süreli kullanılıyor sizde en iyisini yapmışsınız inşallah banada denk gelir☺️
Ceylooo Nrkls bebeğin dogdugunda ninnoden çok su sesi ile uyumasını sağla emin ol daha sakin olucaktir
Csm Biz ebebekten 110 tl ye joie sansa aldik indirimdeydi, bebek dogunca deneyeceğiz ins. 3 5 ay da kullanilsa anne baba icin pratik, sabahtan aksama ustunde dursun diye diil de bi 30 dk 1 sa bile mutfakta işlenirken dursa yeter🙈👍
menekseren Csm hiç çalıştırıp baktınız mı ? Biz de indirimdeyken aldık bir kontrol edelim dedik gürültü yapıyor içimize pek sinmedi. Sanki çocuk uyuyamaz gibi. Belki de üzerine bebek yatinca ağırlıktan dolayı gürültü kesilecektir ama kararsiz kaldık 🙄
Csm menekseren biz denedik tabii ama hiç ses yoktu, tamamen sessiz çalışıyor, ses titreşim açarsanız o ayrı ama çalışırken hiç açık değilmiş gibi yani. Isterseniz bi ebebek e götürün, ucuz bir şey de değil, değişim yaparlar
Bulut2424 Tubagacal merhaba ilk bebegimde kullandım resmen kurtarıcımdı sabaha kadar sallanıyordu sevmişti ama arkadaşımın kızı hiç sevmedi boşuna para vermiş oldu
Smyy00 Tubagacal aşırı gereksiz geliyor bana binlerce lira bazıları ben 100 liraya aldım gayet iyi illa otomatik sallanmasına gerek yok onun için Bin lira veremem koskoca beşiği bin liraya aldık zaten