Hazal3509 Iyi akşamlar sevgili anneler doktorum bu hafta 2 ’li tarama yapmamizi söyledi 12nci haftada yaptirmamiz sartmi 13ncu haftada yaptirsak olur mu sizler kaçıncı hafta da yaptirdiniz
Guzelannehnm Hazal3509 belli bir süresi oluyor onu aşmamak gerekiyor ve 13. Haftaya girmeden son diye biliyorum. Zaten bir tüp kan alıyorlar ve ultrason bakıyorlar 20 güne sonuç çıkıyor
Smyrayldrm Hazal3509 11 haftalıklen yaptrdjm cnm cnm 11 ile 14 haftalar oldugunu bılıyrm suanda 13+5 haftalıgım bende 🥰
NaneLimon36 Hazal3509 11-14. Haftalar arasında yapılıyor bence ideal olanı 12 çok geç kalmayın derim 😊
Lulemom Ben 12+3 de yaptırdım. 13 ü geçmemesi gerek diye biliyorum. Bide ultrasonla ölçüm yaptığı gün kanı vermek gerekiyormuş. Arasından gün geçmemesi gerekmiş. Benim kan sonucum 3 gün sonra çıkmıştı
Hazal3509 Lulemom teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için hepimiz saglikla alalım kucagimiza ınsallah 🙏
Lulemom Merveucar e nabıza düştü mü bilmiyorum. Hiç bakmadım. Özel bi laboratuarda yaptırdım. 3 gün sonra sonuç size de doktorunuza da mail olarak gelir dediler. Dedikleri gibi 3 gün sonra mail geldi
Lulemom Merveucar bide o kan değerinden ziyade grafiğe bakıyolar. E nabızda grafik olmuyo diye biliyorum
Mesutnur15 Ben 13 haftalikken yPtirdim ultrason ve hemen 1 tüp kAn aldilar 1 hafta ya varmadN cikti sonuc
Hazal3509 Mesutnur15 Smyrayldrm NaneLimon36 tamamdır teşekkür ederim sağlıkla alalım ınsallah hepimiz kucagimiza 🙏🙏
Merveucar Lulemom teşekkür ederim bende yaptırdım hastaneyi aradım cıktı gelip alabilirsiniz dediler ama yarına kadar dayanamadım sormak istedim teşekkür ederim