Elifseb1 Kkubraslan insan ismine ve anlamına siret ediyor ateş bence birdaha düşünmen gereken bir isim sevgili anne
anneyim_33 Ateş iyi değil bence canım yine siz bilirsiniz ama daha güzel isimler de bulabilirsiniz 🌸😊
Kkubraslan Elifseb1 evet bizde bunu düşünmeye başladık kafamız fazlasıyla karıştı. Sizce başka ne olabilir
Kkubraslan Gizmolata sevgililiğimizden beri hep ateş düşünmüştük ama etrafımızdaki herkes tepki gösteriyo 😌
Elifseb1 Kkubraslan yağız , Yusuf Aras , Ahmet Selim , Ali ömür , emir Alp , Alperen Gazi , Muhammed Yasir , ali Arhan , Mehmed emin , selim ben biraz gelenekçiyimdir😊 mesela benim oğlum olursa ismini Ali kerem koyucam inşallah . Umarım gönlünce olur canım
Gizmolata Kkubraslan etrafınızda olan insanlar kendi çocuklarına koymasınlar o zaman, kaç zamandır hayaliniz neden elaleme taviz veriyorsunuz? Çocuğu 2 kişi yapıyoruz ama maşallah herkes bir bok söylüyor. Bugün gerginim galiba ben😂😂
2_pamukannesii Kkubraslan ben kızıma isim ararken görmüştüm peygamber efendimizin yasakladığı isimler diye Bi şey yazıyordu alev ateş isimleri vardı yine de sizin kararınız siz bilirsiniz
2_pamukannesii Kkubraslan lütfen bunu tepki olarak algılamayın ben yargılamak için değil gördüğüm bişeyi sizinle paylaşmak istedim bilgi amaçlı