Oaxell Neslihan1903 aaa ilk defa duydum bi dahaki kontrolde sorucam bende doktoruma çok merak ediyordum acaba nasıl olucak diye
Neslihan1903 Oaxell bende bu güm ilk defa duydum ve gördüm çok heyecanlı sevimli bir şey ya sorum tabi gösterir 🤗
aannepandaa _Mother_ ben 7 gün akika traşı yapıcam zaten. Yaza kadar tekrar uzar. Biraz sabredecek tokalar için prenses hanımcım..
Kelebekanne48 Neslihan1903 renklide mi görünüyor acaba benimkinin başı aşağıda iç tarafta kafa kısmını pek göstermiyor 🤣🤣🤣benim başıma gelen olay da bebeğin yüzüne bakıyorduk ve esnedi o kadar tatlıydı ki aklımdan çıkmadı hiç 🥰🥰🥰
Neslihan1903 Kelebekanne48 ah canım minnaklar çok tatlılar rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hepsine her iki ultrasonla da görünüyor canım pozisyonu uygunda siz sorun doktorunuza uygunsa elbet gösterir 💕
Mlk84 Benim kız kel sanırım görmedik hiç doktor birşey demedi🤣 oğlumda da söylemediler kel doğmuştu 😁
NefesDeniz Neslihan1903 Eveeetttt geçen hafta randevum vardı benimde 31.haftadayız ikisininde saçlarımı göstermiş bana çok enteresan gerçekten 🙂🥰
Neslihan1903 NefesDeniz ya maşallah ikizler demek rabbim sağlık sıhhat versin inşallah cinsiyetleri ne annesi aynı mı farklı mı 💕
NefesDeniz Neslihan1903 Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin sağlıkla zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin😍 Biri kız biri erkek :)
Neslihan1903 NefesDeniz amin inşallah ay maşallah çok tatlı rabbim sağlıklı doğumlar versin inşallah 💕