Beyzasel Her şeyleri çok iyiydi bebeğin 1:30 saat baktı doktor nazlı çıktı yüzünü göstermedi. Yumurtalıkta kisti gözüküyor küçük yuvarlak şekilde dedi kız bebek olduğu için karşılaşabiliyoruz dedi ama içime bi kurt düştü bu durumu yaşayan varmı acaba 😥
bus91 Beyzasel aynı formu sanki birdaaha açmıştınız eğer ciddi bişy olsa doktor uyarırdı zaten bu yüzden detaylıya giriyoruz içiniİ ferah tutun bence sizin korktuğunuz kadar kötü değildir detaylıya cok uzun bakıyorlar en ufak şeyı bıle söyluyorlar
Metehan_ve_annesi Beyzasel bu konuda hiç bilgim yok. Yorum yazayım yukarıda kalsın. Benim de detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlak nokta görüldü. Genelde oluyormuş ve sonradan geçiyormuş. Çok sıkıntı etmedim. Doktor size ne dedi ilerleyen zaman için?
Buketkucuk Beyzasel doktorunuz bir sorun teşkil etmediğini söylediyse endişe edip stres yapmayın bence birdaha ki kontrolünüzde yeniden bakılır🙏🏼
Edaakkaya Beyzasel Merhaba canım bende şuan 35+6 yim. Geçen hafta benimde bebeğimin yumurtalıklarında doktorumuz kist gördü fakat bu hafta gittiğimde kaybolmuştu. Yani kız çocuklarında olabiliyormuş, annenin hormonlarından bebeğe geçiyormuş. Kafana takma büyük bir sorun değil Allah’ım sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😇
Beyzasel Edaakkaya evet görülen bir durummuş ama insan korkuyor inşallah benim kızımında ilerleyen haftalarda geçer amin inşallah sağlıklı alalım ❤️
Metehan_ve_annesi Beyzasel gidin gösterin en kısa zamanda bir tedavisi vardır ya da kendiliğinden geçer belki. Bilgi alırsınız. Biz de yarın bizim durum için fetal eko çektireceğiz
berilkus Bizim detaylıda kist değil de kalbinde parlama vardı, ekojenik fokus dedi doktor. 16′da gördü, 25′te kendiliğinden geçti. Seninkiyle aynı değil ama gönderin yukarda kalsın diye yazayım dedim.
Metehan_ve_annesi berilkus o durum bizde de var ben yarın fetol eko çektirmeye gideceğim. İnşallah bizimki de geçer
Duygu3437 Beyzasel benimde kızçemde beyninde ufak bir kitle var dedi büyümezse bir problem yok demişti 3 hafta sonra doktorum tekrar baktı varmı diye yok dedi geçmiş gitmiş bile kist o yüzden takma kafana doktor eğer önemli olsa uyarırdı ben kafama bile takmamıştım 😂
[silindi] Beyzasel Allah Allah cocugun yumurtası ne kadarmışta içinde kist görmüşler bişey olmaz canım kalbi bile delik oluyo da doguma kadar kapanıuo takma kafana bişry olmaz allahın izniyle