Gulenay1234 Kızlar merhaba bebeğimin beşiği nasıl sizce ve kaç yaşına kadar kullanılabilir😇Ayrıyeten çocuk odası yaptık orda da büyük yatak yaptırıyoruz. 2.sorum üstündeki cibinlik ve altındaki yorgan gibi olan ve yastık aynı anda hassas program da yıkanır mı tül zedelenir mi acaba biraz hassasım da ☺️Teşekkürler 🙏
Dilekcnkn Gulenay1234 hayırlı olsun canım öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bundan alıcam bir süre yanımda duracağı için bunlar max 5 aylık kullanılır çünkü ondan sonra ayağa kalkamaya başlıyorlar dönüyorlar falan rahat olmaz ve tehlikeli olur 👍🏻
mlkkk Gulenay1234 bebeğin gelişimine göre en fazla 6ay malesef bende çok beğeniyorum bu tarzları ama kullanım süresi sıkıntılı 🤷🏼♀️
paradiseeeeee Gulenay1234 hayırlı olsun canım 6 ay kullanır en Fazla sonra diğer yatağa geçiş yaparsın
iremby Gulenay1234 muhtemelen içindekiler yikanir bir sey olmaz zaten yikamadanda kullanilmaz ama tül icin bir sey diyemem saglam kaliteli bir şey ise bir sey olmaz herhalde. En cok 6 ay taş çatlasın 7 ay olsun ama bebekler 6 aydan itibaren hareketleniyor ve ayaklaniyor o yuzden tehlikeli daha derin bir yatakta yatmasi daha sağlıklı olur.
Gulenay1234 mlkkk aslında fazladan bi tane daha yatak yaptırıyoruz odasına ama ona 2 yaşında geçebilir anca 😞 sepet beşik de evet tatlı ama kullanım süresi azmış
Vuslat23 Benımde bundan ama bası tam sepet koruması olandan en fazla 6 ay canım sonra olmuyo , cıbınlıgı yukamadım yıkarmıyım bılmem ama ıc kısmı yıkadım ben ayrıca kendim döşekte koydum , sızde takıma daır vardıysa bılmıyom bızde yoktu
Gulenay1234 Vuslat23 döşek yoktu benimkinde kalın yorgan gibi altında o da sert gelir mi bebişe acaba artı olarak ne almam lazım olur ki acaba
Vuslat23 Gulenay1234 ben pamuktan döşek ustune kendısının ınce singeri ustune carsafı . Bence ıcındekıler kendı basına cok cok az bebek diptede kalıyo bıde ınceler döşek şart gibi
aaayLn Gulenay1234 guzel gunlerde kullanin insallahhh bu tarz bi besik aldim bende birde buyuk ikisininde butun urunlerini yukadim ama dusuk derecede tulleride aldigim iki yerde elinizde yikayin dedi makine parcaliyabiliyormus 👍👍
Gulenay1234 aaayLn sağol canım sende güzel günlerde kullan🙏😇 teşekkür ederim canım bende elimde yıkıyım tülü kayınpederim eşim gidip aldılar ben olsaydım sorardım sa erkekler işte 😂bilgi için teşekkürler canm