3851 Kizlar 29 haftalik hamileym vecen hafta kontrole gittim sukur bisey cikmadi kan alcaklardi seker yuklemesi ve kan grubu icin bana bi teneke kcecek verdiler tupleride verdiler ic gel 1 saat sobra alalim dediler ama ben tup ve o kcecekle beraber eve gwldm seker yuklemesi yaptirmayida istwmiyordum zaten sunu sorcam kan grubu icin yrin saglik ocagina gitsem kan alirlar mi
MerveEcemlina 3851 kan grubunda aç tok farketmez laborantım bende.. Ama bir gun once yapılan kaydın uzerıne kan almayabıler asm de ama sorun olmaz tekrar kayıt acılır
MerveEcemlina Aç gidiliyor. Cnku once aç karnına kan alınıp şekerınız ölçülür sonrasında sekerlı su ıcırılip 1,2ve 3, saatelerde tekrar kan alınıp seker sevıyesıne bakılır…
MerveEcemlina Merve3460 ya ona birsey diyemem doktorlar ikiye bolunmus durumda.. Ben kendıme yaptırmadım testı ama zararlı oldugunu da düşünmüyorum.. Doktorunuz dedıyse yaptırın bence şeker önemli.
MerveEcemlina Merve3460 aa inş birsey çıkmaz.. Annedekı şeker hastalıgı amniyon sıvısını arttırıyor o yüzden istemıslerdır şekerden suphelenmişlerdir. Yaptırın o halde bence kolay bır test zaten.. Tabı suyun artmasının baska sebebıde olabılır inş sorun yoktur 🙏