rabisrabis Çok merak ediyorum gebelikte hiçbir ağrı sızı kanamaniz yok ama bir kontrole gidiyorsunuz bebeğiniz ölmüş. Gerçekten böyle bir durumu Allah kimseye yaşatmasın. Aranızda yasayaniniz var mı hanımlar, ne sebeble kaybettiniz?
Lylts rabisrabis var var daha neler var 10 gün önce kalbi durmuş ben 2 kez gittim hastaneye doktorumun yanına tansiyondan dolayı ikisinde de muayene etmedi ayak üstü danıştım bu hafta içi kontrole gel dedi sadece kontrol günüm gelmeden hafif kanama oldu gidip baktık kalbi duralı çok olmuş
Sermec27 rabisrabis ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim 9 haftada rutin kontrolde anladım ne blr ağrı ne kanama hiç bir belirti yoktu ikinci bebeğimi de yani oğlumu da doguma 2 hafta kala kaybettim onda da zaten harekekt hissetmedim o sekılde anladım rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah su an Allah nasıp ederse 22+4 haftalık hamıleyım inşallah duanı et canım kötüyü düşünme herkeste aynı olacak diye bir şey yok herkesin imtihanı farklıdır rabbimin vardır bir bildiği 🤲
Aslihan2 rabisrabis Evet normal kontrole gittigimde kalbinin durduğunu öğrendim belirti vs olmamıştı sonradan pıhtılaşma olduğu cıktı henüz gebe kalamadım zor bir süreç ama alışıyor insan dua edin hayırlısı böyleymiş bazen elimizden birşey gelmiyor kabullenmesi zor oluyor ama geçiyor
Elffnur rabisrabis ben yaşadm hiç bir belirti yoktu kanamam bile olmadı üç ay önce yaşadm hayatmn şokuydu o an cok zor bi durum Allah kmseye göstermesn
Lylts Mom041 ben muayene diye gitmedim aslında tansiyon sıkıntım vardı benim onu danıştık soğuk aldım ilaç sordum falan
rabisrabis Sermec27 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem. Çok zor bir durum olmalı.Cümlemizin bebeklerini bağışlasın inşallah 😣🙏
Denizin Sermec27 canım pıhtılaşmamı cıktı sende neden olmuş geçmiş olsun başın sağolsun , inşallah bunun sonu güzel bitecek , Allah isteyem her annenin kucağını doldursun Yarabbim
rabisrabis Aslihan2 Allah yardımcınız olsun inşallah. Rabbim bu güzel duyguların tekrarını nasip etsin size🙏
Sermec27 rabisrabis cok zor hemde ayakta kalmaya çalışıyorum karnımdaki evladım için rabbim bu evladıma ömür versin inşallah rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲
Aslihan2 rabisrabis Amin Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben hepinizi dualarıma ekliyorum 🙏
Sermec27 Denizin yok canım pıhtılaşma cıkmadı bütün testlerimiz temiz cıktı doktorum doğal ölüm dedi cünkü herhangi bir sebebi yoktu güzel giden bir gebeliğim vardı detaylı da temizdi gebelik şekeri tansiyon falan kordon dolanması yoktu rabbimin takdiri böyleymiş aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah bizleri 🤲
Denizin Sermec27 amin canım haklısın geçmiş olsun tekrardan veren Allah alan Allah hepimiz sınavdan geçiyoruz sizler gibi güçlü olmalıyız🙏
Sermec27 Denizin öyle canım rabbim cennetinde kavustursun inşallah vardır rabbimin bir bildiği senesi geliyor oğlumun içim cok kötü rabbim sabr versin bizlere tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲
Nuray23 Arkadasim 2 gebeliginde de kontrole gittigi zaman kalp durmasi oldugunu ogrendi. Hic bi belirti yoktu. Ilk kalp atislarini duyuyodu sonraki gittiginde durmus oldugunu ogreniyodu. Rabbim bidaha yasatmasin. Sanirim pihtilasma varmis.