Merhaba sevgili herkesss😍 pozitif olmayan bir Doğum hikayesi yazıcam ama korkmayın ben ve ikizlerim iyiyiz şuan birini uyutuyorum birinede mama veriyorum bunları yazarken 👩👧👧 32+ 3 gelen minik ama güçlü kızlarım 13 Ocak’ta normal kontrol gitim ama gece aşağıya baskılarım vardı hiç uyumadım normal dedim herhalde çünkü kızlarım kafası aşağıdaydı Doktorum gider gitmez NTS bağlanmamı söyledi sonuçları aldım doktorum yanına gittim ayağa kalkarak Dilan düzenli Doğum sancıların var dedi rahim ağzı kısalığına bakmam lazım baktı 32 olan rahim ağzı kısalığı 25 oldunu söyle o gece hastanede kaldım iki koluma damar yolu açıldı koca koca serumlar takıldı sancıyı durmayı beklerken bu sefer sancılar şiddetlendi nöbetçi doktor bu serumlara rağmen sancıların geçmemesini şaşırdı olcak gibi değildi beni Doğuma almak için açılmam baktılar açılma yoktu böyle giderse bekleyemeyiz sezeryana alıcaklarını ve ameliyathaneyi hazır tutuklarını söylediler ama ben istemedim daha çok erkendi çünkü doktora beni ayağa kaldırmalarını istedim başta izin vermedi ama binbir rica ile tamam dedi oyle sancılarım geçti ama yarın çıkmayı beklerken sabah açılmam olduğunu söylediler içerden 1 buçuk santim doktorum doğurma taraftarı değildi çünkü çok erkendi onlar için 😔 2 gün doğum sancılarını çekmeye dayanamıyorum alın dedim ben oda gönülsüz bi şekilde Dilan eşinle konuş karar verin dedi benim fikrim doğurmamak 1 hafta daha beklemek dedi Eşimle konuştum kızlarım sağlıklıyken kendi hayatımızı tekliye atmak istemedik ve Doğuma onay verdim .. Ameliyathane girdim 2 tane küvez getirdiler onları görünce ağlamaya başladım çünkü biliyordum uzun bi zaman onları göremicem Doktorum benimle arkadaş gibiydi beni teselli ederken anestezi uzmanını beni hemen bayıltmasını söyledim çünkü sancı çekiyordum .. Çok şükür doğmuşlardı durumları iyidi ama benim ameliyatan çıktıktan sonra nefes almadığımı ve bir süre oksijen verdiklerini hatırlıyorum hemşire başım nefes al diye bağırdığını duydum sonra gözümü oda açtım ilk kızlarımı sordum durumlarını sordum herkes iyi olduğunu söyledi ama duramadım dikişlilerimle ağrılarım ayağa kalkar kalmaz onları görmek istedim ama götürmediler yarın dediler bu halde yürütemeyiz seni ağrın çok olur ama o acı bile umurunuzda olmuyor emin oldun 😔 hemşireler yalvardım nolur bi kere görüm onları diye yalan söylüyorsun durumları kötü ondan götürmüyorsun dedim nöbetçi doktor onay verdi oyle gitim yanlarını kızlarımın uyuyorlardı ikiside ellerinde ağızlarında hortumlar daha çok küçük savunmasızlardı dokunmam koklamadım bile izin vermediler camın arkasından sevdim öptüm 🙏 4 gün artık hastaneden çıkma vaktim geldi onları bırakıp çıkmak kadar iğrenç bi his yok ve 18 gün küvez de kaldılar beni her bilgi vermek için aradıklarında ne zaman çıkar diye sorduğum sorudan hiç olumlu yanıt almadım bir kızım hafif sarılık geçirdi diğer kızım bir süre hortumla besledi eme refleksleri gelişsin çıkarçaz dediler 18.gün beni arayıp bugün emzirmeye gelin emerlerse çıkarıcaz dediler 😍 ve kızlarım beni iki kere emdi doktor tamam dedi taburcu işlemleri hazırla 🙏 ilk kez sarıldım onlara orda öptüm kokladım❤️şuan ortalarında oturuyorum çok şükür rabbime 🙏 kötü günler geçti şimdi büyüyorlar çok çabuk yetişemiyorsunuz 🤗kuzularımın biri 1970 gram doğdu bir kızımda 2100 gram doğdu 😍
Not : İlk bir hafta sütüm gelmedi çok ağladım göğüslerim şişti ağrıdı dokunamadım bile süt sağma makinası kiraladım ve geldi 🤗 mama veriyorum kızlarıma sütüm geldiği kadar sağıp veriyorum 🙏