Zehraelik Bi önceki postumda doğumum başlamış sizden dua istemiştim Görmeyenler için kısacık özet geçelim😉 Doktor muayenemde hiç sancılarım olmamasına rağmen nst de sancılarım çıktı ve doktorum çatal muayenesiyle açıklığımın 4 cm olduğunu söyledi şaşkınlıkla çünkü doğumum başlamış ama bende tık yoktu 😅 Bizi eve gönderdi ve doğum 12 saat içinde gerçekleşir gece suyun yada sancın gelmezse sabah 8de burda ol dedi. Tabiki gece de hiç sancım yoktu sabaha kadar mışıl mışıl uyudum🙈 Tabiki doğum hızlansın diye evin içinde kırk takla attım ama yok. Sabah tekrar doktoruma gittiğimzde açıklığım 6cm olmuştu ve ben hala bişey hissetmiyodum Abarttığımı düşübebilrsnz ama valla bende kendime hayret ettim. Doktorum yatışını yapalım bi iki saate doğurmuş olursun dedi ben güle oynaya yaptım yatışımı 🤩 Sancılarımın başlaması için suyum patlatıldı ve işte orda başladı benim için doğum. Nst de sancılar 100leri buldukça insanlar 24 saat buna nasıl dayanıyolar dedim. 45 dknın sonunda açılmam 9 cm oldu ve doğuma girdim. Doktorum sancı geldikçe nefesini dışarı vermeden ıkınırsan 3 ıkınmada gelir dedi ve neticede öyle oldu çok şükür 😅 Prensimi kucağıma koyduklarında eşim annem ve ben bağıra bağıra ağladık muazzam bi duygu Rabbim herkesin doğumunu kolay kılsın 🙏🏻
Zeynepmom Zehraelik hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftadaydın ve bebeğin sogum kanalınA kaçıncı haftada girdi
Minigininannesi Zehraelik nasıl cesaretlendim okurken 😀 benimde hep sancim nstde var ben hissetmiyorum inşallah ben dogumda da hissetmem siz gibi. Allah analı babalı büyütsun 💕
Deletedmom206 Zehraelik maşallahı Allah Anali babali Büyütsün Ve Sizin Gibi Kolay bır Doğum nasip etsin Banada
Zehraelik 39+1 de doğurdum canım 36. Haftada da kanala girmişti hatta bi hafta daha erken bekliyoduk Zeynepmom
EsraifciUur Hayırlı olsun canım. Kaç haftalık doğurdun. Bunu şunun için soruyorum. Biz 38+1 olduk. Ve carsamba gunun2 cm acılmam vardı. Doktorum 1 haftaya gelir dedi ama bende sadece bel agrısı var sancı yok.
delettdmom66 Zehraelik gözün aydn canm allah analıbabali büyütsun kanala girdini anladnmı peki bnde 39+4 hala dogurmadm arada rahimde çok baskı zoklama hissediyorum okadr sancı falan yok
Sldaygn @Zehraelik maşallah maşallah sağlıkla büyüt bebeğini inşallah .Allahım bizede böyle kolay Doğum nasip eder inşallah bütün hamilelere
CananSErdemirKoska Hayırlı olsun bebegin cnm darısı bızlerın basına inş saglıkla mutlu buyut bebegini🤗