Cnskrdmr Frd valiliği arayın ben öyle yaptım haftam gelince çıkacağım diye umuyorum çünkü idari izin hakkımın olduğunu söylediler
Kaplanannesi Herkese merhaba bugün doktordan aldığım 24 hafta durum bildirir raporu ve yazdığım dilekçe ile hiçbir sıkıntı yaşamadan idari izne ayrıldım. Ankara SGK da çalışıyorum
busra-_-01 Kaplanannesi bende aynı kurumda çalışıyorum doğum sonrası süt iziniyle ilgili bilginiz var mı
Aycanmbenim Sevi36610 sağlık bakanlığı içinde daha geçen ay geldi. İdari izinliyken Çalıştığımız şehirden ayrılmayacağız bizde ama çağıracaklarını sanmıyorum
Ekvatoral busra-_-01 Bakanlıktan bakanlığa değişmez diye düşünüyorum. Dmk ’da analık izni sbitiminden itibaren ilk altı ay üç saat sonraki altı ay bir buçuk saat süt izni verilir yazıyor
busra-_-01 Kaplanannesi tamam canım sağol bu arada bizim kurum 32. Haftada çalışabilir alıp çalışmadan izinleri doğum sonrasına aktarıyor personel servisine sor istersen
Kaplanannesi busra-_-01 bunu duymamıştım eğer yapıyorlarsa harika olur gerçekten 🙂 Cook teşekkürler 🙂
birminikask busra-_-01 il müdürlüğüne mi bağlısınız yoksa başkanlığa mi? Ben de aynı kurumdayım ama ilk defa duydum bu uygulamayı. Hatta bir arkadaşımız geçen hafta 32-37 arası çalışmak için işbaşı yaptı
busra-_-01 Ekvatoral il müdürlüğünün insiyatifinde ben şuan çalışabilir aldım ama çalışmıyorum 33 haftadayım
Rabianida Ben izinli olduğum halde arada bir nöbete çağırılıyorum çok üzgünüm gerçekten 😩vakalarda aldı başını gidiyor
Ekvatoral Rabianida Allah yardımcınız olsun. Bende sağlık personeliyim ama bizde çok şükür öyle bir sıkıntı olmadı henüz
Kaplanannesi busra-_-01 ben de il müdürlüğüne bağlı çalışıyorum. Yeni doğum yapan bir arkadaş 32 den sonra fiilen çalışmıştı. Belki de vakalar yükseldikçe bu uygulamaya geçilmiş olabilir. Gerçekten çok tedirgin oluyor insan.