Ebrar61 Saree1 sözleşmeli misiniz bu izinlerde kadrolu sözleşmeli diye ayırım var mı bir bişginiz var mı
Bibebisgordumsanki emoser bi cogunun derdi de net degil ben sorunluluk almiyom hamileye hak kaybi olsada kendilerini riske atmis olmak istemiyolar. Bende bugun kalkmadi genelge yururlukte mevzuattan baktim dememe ragmen ikna edemedim. Allahtan vaktik var daha.
asyahumam dmtoc ben de sivastayim öğretmenim. Yazı mı gelmiş valilikten sizi niye çağırdılar anlamadım?
Teacher-mom Benim sormak istediğim şu öğretmenim bu izin sadece yüz yüze eğitimde mi geçerli yoksa her türlü biz bu izni alabşliyor muyuz yanı uzaktan eğitim olursa eğer okullar kapanırsa yine kullanabiliyor muyuz 🥺
emoser Teacher-mom ben branş öğretmeniyim derslerim hep uzaktan zaten onu idareye ve öğretmene bırakmşlar eğerki siz ders istersenz ek ders flan uzaktan devam edebilirsinz ama onu da istemiyorum dwrseniz ve okulda yeterli miktrda öğretmen varsa dersi alcak hiçte almayabilirsinz ben 2.yi yapıyorum dersim bölündü arkadaşlar aldılar benm yarında itibaren hiç dersim yok
PurpleTail Bibebisgordumsanki Bugün bizim idaremiz o yazıya istinaden kullanabilirsiniz hocam dedi , hoş benim zaten hazirana geliyor o hafta ya neyse 🙈 bi gösterin hocam yazıyı belki netlik kazanır durum.
Bibebisgordumsanki PurpleTail söylüyorum ama son genelgede bahsedilmiyo kismindan uzaklasamadilar. Diger bakanliklar yayinlamis demem bile etkilemedi. Olmadi genel müdürlüğe ulascam artik. Strese sokuyolar kendi yorumlariyla hamile insanlari ya
PurpleTail Bibebisgordumsanki hocam attığım yazı çok açık..Hocam dedim gerçi ama öğretmen misiniz bilmiyorum yinede benim yukardaki postlarda attığım yazıyı gösterirseniz orada çünkü bu durumu kapsayan bakanlıkların da listesi verilmiş☺️ Devletteki şu prosedürler gerçekten sinir bozucu olabiliyor
Frd Bibebisgordumsanki aynen ya illa yazı istiyolar oki emin değiller yazıyla sorsunlar onlarda yazı yazsın oki ya allahım ayrıca emin değilseler arayıp kendilerinin ögrenmesi gerekiyor bizim buladar ugraşmamız gerekmiyor onların işi
PurpleTail dmtoc Aydındayım. Üst gönderiler de idaremizin bize yolladığı yazıyı atmıştım bi bakın istersenz ☺️
Teacher-mom emoser yok okul yüzü görmek istemiyorum branşımızda haylı kalabalık dağıtsınlar bir zahmet sinir oluyorum eşer hakkımız varsa bu idareler neden süründürüyor
Bibebisgordumsanki PurpleTail genclik sporda memurum su an bakanliklara dikkat etmedim bi bakayim.tesekkur ederim
Bibebisgordumsanki PurpleTail iste yeni yazida bahsedilmedigi icin 2 hazirandaki yazinin gecersiz oldugunu dusunuyolar yoksa zaten o yaziya istinaden dilekce verip izne ayrilcaz ama anlamiyolar.
PurpleTail Bibebisgordumsanki şuan ben de anlamadım.Benim attığım yazı bu ve burda açıkca belirtilmiş güncel tarihli.
Bibebisgordumsanki Frd ya ugrasmamaliyizda stres yapiyoruz iste. Dilekceyi resmi olarak verdigimizde kalktigini belgelemek onlara kalacak diye düşünüyorum. Ama yine de ugrasmak sinirlendiriyo iste. İki hafta gergin gecircem. Erzincandayim ben.