merve_yldz51 Beyzaklc Cahit beye yeni başladım. 22+6 dayım. Çok memnun kaldık doğumu da Cahit hocamda yapacağım Rabbim kısmet ederse .
Ceylanikra İkisini de çok övüyorlar, tanındık bilindik doktorlar her giden çok memnun… bende hümaya gidiyorum Akif Yılmaz’a memnunum doktorumdan ilk kızımda da Akif beydi suan 23 haftalığım bu kızım da da Akif beye devam ediyorum 😊
Beyzaklc Ceylanikra suan doğumu ne kdr acaba bnm ilk kizim da akif hocanin takipli haftasiydim ama dogumu orda yapamadim maddi sıkıntılar dan suan utancimdan gidemiyorum doktora
Ceylanikra Beyzaklc muayene ücreti 120 tl olmustu . Bu ay gittim düşürmüş 85 tl olmuş pandemiden dolayı pek giden olmadığı icin sanırsam . Doğum ücreti de 2500 diye biliyorum daha güncel bi fiyat konuşmadık . İlk kızımda 1500 e yapmıştım 3 sene önce …
Mercimekkveannesi Dr. Akif Yılmaz Muayene ücreti : 85 TL Normal doğum : 2000TL Sezeryan doğum : 2000TL
Ceylanikra Mercimekkveannesi Kısmetse doğumu Akif beyde yapicam… ücretleri çok artmıştı bi anda da düşürmüş epey iyi olmus 😊😃
merve_yldz51 Beyzaklc İlgilenmesi ve sorularınıza tek tek cevap vermesi ayrıntıları açıklaması konusunda çok takdir edilecek bir doktor. Hastaları ile de iletişimi oldukça kuvvetli. Ben adını çok duydum , ara kontrol amaçlı gittim sonrasında tamamen doktorumu değiştirme kararı aldım.