Ddnzz Biraz komik olabilir ama korku işte ayakkabımı düzeltmek için eğildim bebeğime bisey olmamıştır dimi 🤦🏻♀️ 16 haftalığım
esraizmirli Ddnzz yok kız korkma😀 ben 32+4 günlüğüm hala namazımı normal kılıyorum benim bebeğe bişey olmuyosa seninkine hiç olma🤣
Adonis01 Ddnzz Canım hakkını helal et ama ben de çok güldüm . 37 haftalık olduk nerdeyse ve çalışıyorum hala . Her sabah ayakkabımı giymek için eğiliyorum , kese koruyor bebeğimizi merak etme 😁🥰
Mervehtp81 Ddnzz kız bende 16 haftaligim beni görsen işteyken neler yapıyorum tepelere çıkıp kutumu indirmiyorum heryere uzanıp zipliyorum gören sen hamilemizin diyo bana sağlıklı bebeğe hicbirsey olmas kolay kolay düşmez merak etme .
Ddnzz Adonis01 helal olsun akşam akşam bende kendime Güldüm ama benim biraz zor oldu bebisim karnım katlandı gibi oldu korktum bende sıkısmısmıdır diye 😂
Cimen_bebek Ddnzz Bende annemin yanındayım ve nezaman alaturka tuvalete girsem kızıyo bana kullanma şunu git klozete otur ezcen çocuğu içinde iki büklüm diye ahahahha 😁😁
Birsen2906 Ddnzz ahhhh ahhhh şimdi kaynanam olaydı bizim zamanımızda tarlaya giderdik odun taşıdık inek sagardikta gikimiz çıkmazdı derdi 🤣🤣🤣👢 bir ayakkabıyla da bisey olmaz herhalde 🤭