Denizin Canlarım çalışıyorumda ayaklarım ayak bileklerim şişiyor 18ci haftamdayım , hangi marka spor ayakkabı aldınız rahat ettiniz?
Svg00 Denizin https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiTm8XD34_vAhUMB3sKHRKtB_wYABAeGgJsZQ&sig=AOD64_06pTJWVa6ogqSTSJ3y3B4nh40HzA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiq7b_D34_vAhVHs4sKHc6ZCewQww8IqQc&adurl= aşırı rahat bir ayakkabı hamileliğimin basından beri baska ayakkabı giymiyorum
Dryalp Denizin nikenin kullanıyordum ayağımda sıkıntı vardı taraklı birde ayağım rahat etsin diye almıştık önemlı ayakkabı taraklı degılse Puma roma rahat taraklı olmasına rağmen ayağıma iyi geliyordu
beysenyil Denizin Nike marka kullanıyorum bende önümüz yaz, üstü file olanlar daha hafif ve daha rahat oluyor ☺️
AybukeA Denizin gön marka spor ayakkabı var, hem uygun fiyatlı hem cok rahat. Maddi olarak durumunuz uygunsa nike Adidas New balance da rahatlar
Beyzademiirrr Denizin Adidas Runfalcon koşu ayakkabısını giyiyorum aşırı rahat ayakta yokmuş gibi trendyola böyle yazarsanız bulursunu🤗
Linasalamandre Skechers, Nike rahatlar ama rahatsız modelleri de var denemek lazım bazıları tabanı yumuşak 2 ye bile katlayabiliyorsun ayakkabıyı öyle bişey almak lazım. Babet tarzı spor ayakkabıları da rahat