Mervuras26 Merhaba hanımlar malum son dönemde piyasada bir çok ateşölçer markası türedi . Yakın zamanda alan memnun kalan arkadaşlar varsa bizimle markalarını paylaşabilirse çok seviniriz ☺️
Cigdemidil Mervuras26 https://ty.gl/e1qrzl3ho ben bundan aldım. Çok kullanmadık ama iyi gibi. Birde termometre alırım.
Umutcumunannesi Mervuras26 Ben ebebek indiriminden kanz marka aldım hem alından temassız hemde kulaktan ölçüyor yorumları çok iyiydi oglum henuz doğmağı icin kullanmadım ama güzel görünüyor
Gxmgxm Mervuras26 Braun 6515 aldım n11de 25 tl yeni üyelik indirimiyle 365 tlye geldi. Evet pahalı ama uzun süre kullanılır diye düşünüyoruz yorumlarına göre
Mervuras26 Cigdemidil doğru ölçüyor mu acaba , buna benzer iş yerimde var her defasında farklı çıkıyor sonuçlar
Cigdemidil Mervuras26 Açıkçası yorumlara bakıp aldım. Evde denedik doğru gibiydi. Bir de manuellerden alırım doğruluğuna bakarım diye düşündüm.
Mervuras26 Umutcumunannesi bende çok kararsız kaldım braun çok iyi ama fiyatlar uçmuş pahalı geldi başka marka araştırıyorum
Umutcumunannesi Mervuras26 bide ben braun ates olcerlerin tamir edilmediğini duydum garantiye almiyolarmis galiba o yuzdende o kadae para vermek istemedim benim aldığım 199du indirimde 143 e dustu
Mervuras26 Gxmgxm ben görmedim hiç 300 kere baktıklarım 1000 e yakındım wee baby ateş ölçer kullananlar da öneriyordu ama bilmiyorum nasıl