Aysegl_1 Hamilelikte tiroiti yüksek çıkan varmı? 20 haftalığım 5.8 yüksekmiş ilaç verdiler felan ama korkuyorum 😩😩😞
Beyzaklc Aysegl_1 16 haftalim gebeyim 2.85 cıktı 1 ay sonrq tekrar gel suan sinirda dedi bakacz artik
Happyturuncu Aysegl_1 6 haftalık tiroid değerim 4 küsürdü 1 ay düzenli ilaç kullandım 1.35 e düştü. Merak etmeyin
nursheenn Aysegl_1 ilk sağlık ocağında kan verdim 4.91 çıktı ertesi gün hastaneye gittim orada 3.71 çıktı. Endokrin bölümüne gittim bir iki gün sonra 2.98 çıktı çok enteresandı benim sonuçlar 25 mg tiroid ilacı kullanmaya başladım bende 7+2 günlüğüz.😊Düzenli ilaç kullanımıyla düşüyormuş endişelenme canım😊
PurpleTail Ben de 4.82 çıktı ilaç kullanıyorum geçen hafta tekrar tahlil verdim 1.19 düşmüş.Korkmayın ilacın bir zararı yok ve düzenli kullanımda düşüyor.
Cansuu1706 Sanirim hamilelikte yukseliyor halam troid hastasi dogumdan sonra dengelenir demisti bilemedim
emoser 6 haftalıkken 4.65ti iki haftada 1.5düştü ilaçla hemen düzeliyor ama aksatmayın dahiliye hekimine gdin ilaç başlar düşer ilacın zararı yok kullanmamak daha riskli ben hala kullanıyorum her ay düzenli kan testiylede takip ediliyor
Beyzaklc Linam2021 baslarda biliyorum test hic istenmedi ama 16 haftlikken yapildi 2.85 cikti yani 2 trimester
Linam2021 Beyzaklc anladım canım benim başlarda düşüktü 5. Ayda yükselmeye başladı o yüzden merak ettim
sacmalamakizim Aysegl_1 benimde 4.75 cikmis persembe gunu gidicem dahiliyeye insallah iyilesiriz bebislerimiz saglikli büyür 🌸
Sedax Aysegl_1 canım sıkma canını. Benimde yüksek çıktı ilaç kullandım. Hala da kullanıyorum. Yarım içiyordum önce şimdi bebiş büyüdü tüm alıyorum. Öyle öyle düzene giriyor. 36 hafta olduk çok şükür sıkıntımız yok
aselinannesi0610 Aysegl_1 benim ilk ikili tarama da çıktı şuan 24+3deyiz ilaç kullanmıyorum ama vitaminimde iyot olması gerekiyor 2 haftada bir de kontrole gidiyorum