2 gün önce post acmistim doguramiyorum doktor hastaneye alıcak dogurmazsam diye o günün aksamı esime birlikte olmak icin baskı yaptim cunku arastirdim korunmasız iliski dogumu baslatir diyordu nereye baksam zor oldu ama kendinede gosterince arastirmalarimi ikna olduk cok özür dileyerek söylüyorum o gün birlikte olduk sonra sabah hafif hafif sancılarım olmaya başladı ama duzenli ve cok siddetli degildi gelip gidiyordu yani dün bi sekilde dünü atlattim gece cok rahat uyudum zaten gunduz olan sancılarım gece hic olmadı bu sabah uyandıgımda yine ayni sancılar gelmeye basladı ama bu biraz daha siddetli ve belime vuran sancılardı beni baya rahatsız ediyordu esime soyledim annemi aradım hastaneye git dedi annem tamam dedim kahvaltı yapalım cıkalım kahvaltıya oturduk esimle nolur nolmaz ben cok yemeyim sen ye dedim birden otururken icimde degisik bisey hissettim cok ufak bi baloncuk patlaması gibi su aklima geldi birden ayağa kalkmamla suyumun gitmesi bir oldu hemen apar topar cıktık evden sancılarım artık daha iyi daha sık gelmeye basliyordu artık öglen saat 12 de dogumhaneye giris yaptım muayne ettiler acilma yeni yeni basliyo dediler suni sancı baglamadılar suyum geldigi ve kendi sancilarim oldugu icin 14.20 ye kadar sancı cektim sonra beni masaya cikardılar ıkın dediler birden hadi geliyo burasi beni cok az zorladı sadece suyum önden gittigi icin cok ıkınamadım bebek icimden zor kaydı ve ebe karnıma basmak zorunda kaldı 2 kere karnıma bastiktan sonra kızım icimden kaydı tamam rahatla ikınma nefes al kızın geldi dediler ve o an bana cok buyuk bi rahatlama geldi ve 14.30 da cok sükür kızıma kavustum kesim yok ama bikac yırtığım olmus diktiler bu ikinci dogumumdu 39+4 te dunyaya gözlerini açtı yavrum 🥰🥰🤲🤲🧿
bol bol insirah suresi okudum ve sancılarimı cok kplay karsıladım okudukca mutlaka okuyun dogum korkulariniza cok igi geliyo inanın.
O dogum masasinda hicbirinizi unutmadım Rabbim hepinizi sag salim kolayca bi avazda kurtarsin diye hepinize dua ettim Olmayan cok isteyen herkese evlat diledim Allahim kimsenin kucagini bos bırakmasın kimsenin ne sikıntısı varsa feraha ciksin diye cok dua ettim Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin Bi nefeste bi avazda kurtulup sag salim yavrunuzu kucaginiza alın insAllah sakın kendinizi korkutmayın ne kadar korkarsanız okadar zor olur o sürec sizin icin insanın en buyuk cesareti yine kendisidir 9 aylık zorlu sabrın sonunda yavrunuz selametiniz unutmayin uzun oldu hakkinizi helal edin yavrularinizin kokusuna hayirlisiyla kavusmaniz dilegiyle bize dua eden herkesten hepinizden Allah bin kere razı olsun 🤲🤲🥰🥰🤗🤗