Cicikus1 Mrzy28-c arkadaşım benden sana nacizane bir tavsiye, adetin bittiği gün abdest aldıktan sonra değerlendirin ve gün aşırı. 1 gün değerlendirin 1 gün boş. Adet zamanına kadar. Bu en işe yarayan yöntemlerden biri Allah’ın izniyle.
Mrzy28-c Cicikus1 o yöntemi de denedim kuzum en son düşük yaptım işte ondan beridir olmadı dr gittim rahim filmi çektirdim yine 2. Kez çekildi hiç bir şey yok nasip inşallah Allah yardım edecek isteyen herkese de bana da 💕🎀
Esin25 Mrzy28-c canm ben 2 3 ay denedim ovulasyonu 11 yda 13 günde görüyodum yumurlamayı neyse deniyodum olmuyordu hatta son denememde tuttu üst üste yapmıştık kaçırmaylm günü diye düşük oldu 6 hftaya girdik sonra bir adet oldum düşükten sonra hatta korunacaktım memleketteydim hap fln alamadm orda hamile kalmışım oyüzden aklından çıkartınca oluyormuş benden sna bi tvsiye bende deneyerek çözdüm 2 günde bir ilişkiye gr 10 12 14 16 18 mesela yumurtlamana göre tutar inşallahallahın izniyle
Selma23 Mrzy28-c lütfen beni yanlış anlamayın ama bu testler insanı daha çok yorup üzüyor ben hiç başarılı olmamıştım bu konuda aksine bide bunun için üzülüyordum Sonra doktorum Allah razı olsun sakın bu testlerden yapma 2 günde bir ilişki olsun zaten o zaman yumurtlama gününe de denk gelir dedi oh bir rahatladım daha keyifli oldu her şey sonra rabbim nasip etti gebe kaldım allahım tüm isteyenlere de size de hayrlı evlatlar versin inşallah amin
Fatos_teke46 Mrzy28-c ben hiç ovulasyondan anlamam adet gunlerimden takvimim uygulamasını takip ettim 🙄
Sedamelodi Böyle takipler stres yapıyor bence, gün aşırı birlikte ol, sonrasında ayağa kalkma ve ayağının altına yastık koy öyle uyu, ben hiç takip bile etmedim zaten illa ki denk geliyor, görev icabı sevişme mi olur
Zeynnpk Nazliasel ortadakinde t ce kadar koyu degil ama sen yumurtlama gibi takip et bence. Teste de yine 4-5 gun bence devam et. Yaptigin saatlerin ayni olmasina oncesinde sivi tuketimine dikkat et.
Pnr72 Eylul1987 post açmıştım sizde bende bşyler göndermek istiyorum demiştiniz hamilelerin duası kabul olur niyetiyle yanlış anlamayın sadece gebelik için doktora gidiyomusunuz anlamında soruyodum sizi
Eylul1987 Pnr72 uf ben onu tamamen unuttum ya niye soruyo dedim.bende kusura bakmayin . Bu ara gitmiyorum esim varikoselden ameliyat oldu onun degerlerinin toparlanmasini bekliyoruz.
Pnr72 Eylul1987 yok estağfurullah canım inşallah en kısa zamanda bu duyguyu tatcaksın rabbimin izniyle bide eşinize havuç suyu içirmeye çalışın size de kesinkle süt hamamını öneriyorum
Eylul1987 Havuc suyunu yapiyorum ama duzenli degil nar baya yaptim mevsimi bitti gibi bisey aliyorum curuk cikiyo. Sut hamamindan kastin maydonoz sut buhari mi
Pnr72 Eylul1987 yarım demet maydanoz 2 litre süt Bi kuru soğanı 4 böl kabuğuyla beraber bide bir çay bardağı saf zeytinyağı