Ebruuuylmz Doğumdan sonra taburcu olacağınızzaman ne giyineceksiniz yada ne giyindiniz ben eşofman takımı almayı düşünüyorum olur mu ki sizce ilk doğumumda pijama ile çıkmıştım baya utanmıştım
Oykuaygun Ebruuuylmz bende Bi alt üst eşofman takımı alırım diye düşündüm rahat olur hemde pijama ile çıkmamış olurum diye. Ama utanılacak bir şey yok ki doğum yapmışsınız rahat olmanız gerekiyor 🥰
Nlfrylmz Ebruuuylmz sezeryan olucaksa eşofman acitmaz mı 🤔 genelde hep pijama yerine gecelik diyorlar ya oradan aklıma geldi.
Miumiu Ebruuuylmz Valla benim nasipse Temmuz başı doğumum bir tane elbise geçirip çıkarım hastaneden 😂
Beyzan Ebruuuylmz ben yazın doğum yapacağım elbise ile çıkmayı düşünüyorum rahat olur dikişler için ya da direk pijama ile çıkarim nasıl olsa arabaya binip evin önünde ineceğim
Ebruuuylmz Oykuaygun olsun ama herkes bana bakıyor gibi hissetmistim 😂😂😂😁😁😁😁 aslında herkes giyiniyor ama bence eşofman daha iyi diye düşündüm altına da crocs terlik alırım dedim ama bakalım olur mu ki kararsızım
Nur_tanem Boydan elbise giyebilirsiniz daha iyi hissettirecek ise utanmak değil gururla çıkmalısınız en kutsal görevi üstlenmiş ve başarmış olarak yavrunuzla birlik olup evinize dönmeyi nasip etmişse Rabbim en büyük mükafatı bizlere 😇🤲🧿
Ebruuuylmz Nur_tanem haklısınız ama çantaya koymak için lazım sonuçta eşofman takımı alan varmı acaba diye merak etmiştim teşekkür ederim 😊
Csm Ebruuuylmz benim de doğum yaz, elbiseyle gider elbiseyle çıkarım. Göbek şiş olacak, dikişler, depend veya ped vs derken dar bisi giyemem🤣🤣
Annesininmisi Ebruuuylmz tayt ve tişört aldım attım valize. Oğlumla evime girerken düzgün gözükmek istiyorum fotoğraf da çekiliriz yolda eve girerken vs.
Ebruuuylmz Annesininmisi eşimle konuştuk taytla rahat edemezssin dikişlerin vs acır dedi bende ona hak verdim çok sıkı sonuçta o yüzden eşofman takımı demiştim kendimce sizin içinde tayt sorun olabilir belki
Annesininmisi Ebruuuylmz hamile taytım fazla kilo almadığım için rahat oldur öyle sıkı genç kızlık taytlarımdan değil 🙃
Gamzeakd Ebruuuylmz bendeee ilk doğumum bi anda 35. Haftada suyum gelince oldu . Çantamı bile tam hazırlamamıştım . Bir allahın kuluda çıkarken ne giyeceğimi düşünmemiş sabahlıkla çıkmıştım allahtan yazdı 🙈🙈 şimdi ki ni 30. Haftada bitiricem hazırlıklıları 🥰 eşofman takımı alıcam ben de canım . Alt üst 👍👍
Ebruuuylmz Gamzeakd altına da eşimle crocs alalım dedik ayaklarımız şiş olacak ayakkabı vs olmaz diye düşündük en rahatı o benim de ilk doğumumda içeride kaka yapmış suyum geldi bi anda 😀
Gamzeakd Ebruuuylmz aynen ben zaten lohusa terliği falan türü şeyleri sevmiyorum beyaz bir crocs👍 En rahatı . Hastanede de onları giyerim 🥰