ecem-21 Ozge0202 bende aşı da ilk gün ağrı olmadı 2.ve 3. Gün ağrı oldu ama dayanılmayacak gibi değil ☺️ Şimdi yine var bu ay bakalım
Ozge0202 BegumIscanTunc sağlıkla kucakla. Ben daha bişey almadım. Hamileliğin son ayları geçmiyormuş. 6 aydan sonra başla zaman geçer diyorlar. Daha bir iğne almadım 😂
BegumIscanTunc Ozge0202 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımiza inşallah 🤲🤲🤲 bana şimdiden zaman geçmiyor sanki deliler gibi alasım geliyor hemen doğsa keşke diyorum birde 😊🥰🤭
Gamz09 19+3 olduk oğlumla. Sırt ağrısı oluyo yokluyor Bi hareketlerini arada hissediyorum 20 haftada ilk tetonoz ve detaylı ultrasona gircem hayırlısı olsun herkez için inşallah
sdahsyn Ozge0202 19 haftamıza girdik 11 Marttada ilk aşımız var, 17 martta doktora gideceğiz, ve bizi ayrıntılı üdrosana sokacak , inşalaah bişeyimiz yoktur sağlıklıyızdırr ❤️ ilk gebeliğimiz, ve sabırsızlıkla bekliyoruz,
Ozge0202 sdahsyn benimde ilk gebelik Dilerim sağlıkla kucaklamak nasip olur bize. Allah tek sancıda kurtarsın der büyüklerimiz ❤️
sdahsyn sdahsyn biz sizinle aynı gidiyormuşuz galiba şu anda ben 22 haftamdan gidiyorum , salı günü 23 olacağıız siiz pekii
Papatyams_2021 Ozge0202 merak etme 20 haftadan sonra hissetmeye baslarsin gerçi ben ilk bebegimide 16 haftada hissetim zaten son ayda hiç durmaz bebekler ben hareketlerinden dolayı uyuyamuyirum
Simsim5 Bizde 20+1 deyiz oğlumla 💙 fitil kullanıyordum doktorum kesti çok şükür. Bu hafta aşı olacağım bende detaylı içinde randevu alıcam doktorum 23. Haftanın içindeyken detaylını yapsınlar dedi. Oğlum diyorum ama doktorum %90 bir tahminde bulundu kordonda olabilir detaylıda netleşir dedi bekleyip görücez☺️Geçen hafta çok minik bir hissetmem oldu ama çok çok az doktorumunda 20 den sonra hissedeceksin merak etme dedi☺️
Ozge0202 Denizin bana 18 haftalıkken vuralım dediler. Normalde annenin bebeği hissetmesini bekleriz dediler.
tugbacelebii 21+1 olduk detaylı utrasona randevu bulamıyoruz özele gşdecek imkanım da şuanlık yok bakalım bu gidişle gidemeyeceğim galiba decavit içemiyorum aşırı midemi bulandırıyor bel ağrılarımı da saymaksak gayet iyiyim kilo da almadım henüz bazen karnım çok şiş oluyor sonra iniyor sanırım gaz birikmesinden hazırlık dersek kızım için hazırlığa başladık beşiğini annem aldı kurduk vala dayanamadım anne yanı küvet 2 tane hastane çıkışı 4 tane zıbın emzik cam biberon anne çantası biraz kıyafet biraz ıyıncak falan filan alışverişe de başladık 🥳😊 inşallah zaman tez geçer
Babyyyymother Busclk bende 18.haftamdayim vajinal batma sizlama tarzi seyler bende de oluyor sebebi ne acaba 😏
Busclk Babyyyymother sebebini ben de bilemiyorum haftaya gideceğim kendi doktoruma🤷🏻♀️ Rahim büyüdüğü için ağrılar oluyordur belki, doktora söylemeyi unutmayalım kontrolde🌸
_lezki_ Babyyyymother bebek buyuyor kasiga baski yapiyor ondan kaynaklaniyo bendede vardi doktora soylersen magnezyum veriyo o iyi geliyor..