Zeynepemre Birdals2012 bizde 13+0 de öğrendik tam. 😊 Bizim kız başta nazlıydı ama çikolata sağolsun 13. haftada gördük. Şimdi kocamaaan 33 haftalık oldu 🤰💕🎈
Icot Birdals2012 biz de 13. Haftada öğrendik kızımızı 😊 normalde 16 ve sonrasını söylerler o sebepten her gidişimizde tekrar tekrar sorduk hazırlıkları ona göre yapacağımızdan neyse ki Dr’umuz yanılmadı. Şimdi 32 haftalığız 🤰🏼😍
Dsa Birdals2012 ben 11. Haftada sordum söyledi. Ama %100 değil. Bu hafta daha net belli olacak doktorlar zaten biliyor ama söylemiyor söyleyin mutlaka bir tahmin yapacaktır
EgeBebek SerpilPalaAkta öğrenirsin ama kesin olmaz bence öğrenme yanılıyor bizde öyle oldu 12 hafta söyledi 15 hafta değişti
Nursem Benim doktorum sadece kıza benziyor dedi bir daha ki kontrolde belli olur dedi. 1 paket çikolata yemeyi düşünüyorum 😂
Zeynepemre Ftmkya kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü mutluluk hormonu salgıladığı için cimcimeler hareketleniyor 😂😂
Nilayy Ben 12 haftalıkken ısrar edip sordum doktor 1 saat baktı yüzde 80 erkek dedi 16 haftada daha net bi şey söyleriz dedi. Hayırlısı olaun inş 🙏