Kyyyyyyyy Haftadayım daha tık yok çok streslendım bır an önce doğsun ıstıyorum kız bebek erken gelır dıyorlar 38 de falan olur dıyorlar siz ne dersiniz
tgb006 Kyyyyyyyy hiç öyle bi şey yok 39 dayım yalancı kasılma bile yok🤣 Kafanıza takmayım bencr stres oldukça bebişim gelmiyor
Imren3232 Kyyyyyyyy 38+4 uz kiz bekliyoruz hayırlısıyla cati muanesi yapmadı doktorum çarşamba kontrol var nazlı çıktılar valla rahatlari iyi sanirim 🤣saglikla gelsin minikler 🙏🥰
Bhrcnl tgb006 bende 39+1 deyim kız bebek ama hiçbir belirti yok benden sonra hamile kalanlar geçen hafta doğurdu😂
Kyyyyyyyy Bir an önce gelseler de rahatlasak bekletıp duruyorlar birde kız bebek erken gelir dıyorlardı 😅
Gulsummyuksel 2021 mart kızları nazlı çıktı gelmeye niyetleri yok 😂 bende 38+0 bugun sadece arada regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Dönmüştü baş aşağı ama kanala girmemişti sanırım bu ağrılar kanala girdiğinin habercisiiii
Anneolmak07 Gulsummyuksel bunu bende merak ediyorum yarın çatı muayenem var.38 olacağız yarına🙈 Çatı muayenesi olanlar nasıldı ?
Gulsummyuksel Anneolmak07 bende daha olmadım ama geceden itibaren ayağa kalktığımda vajinamda çok fazla baskı hissediyorum ve kasık ağrılarım çok fazla nişan su vs bi belirtide olmadı. Acaba bunlar olmadanda açılmalar olabiliyor mu ?
Bgmaybke Bende 39 oldum 1 cm açıklık var ama sancı yok kanala da girmedi bekliyorum öyle nazlı kızımı 🌼
Mihribn3438 Bizde bekliyoruz 39 +1 sadece hasta Olcak gibi sancılar var 38 + 3 de çatı muayne si oldum 1 santim acıklık var dedi bekliyoruz hayırla kucagımıza alırız inşallah saglık la 😊😊
cerencann Bende 39 haftalığım bugün tam çatı muayenesi etmedi beni doktorum. Bir belirti yok şimdilik ve kız benimki de 😄 sadece arada adet olacakmışım gibi ağrı oluyor geçiyor ve akıntım çok arttı peçete koyuyorum artık hayırlısı sağ salim gelsin de 🤗
defne09 38+5 bizde de tık yok. doktorum çatı muayenesi yapmıyor bekleyeceğiz diyor 😬😬 39+2 de kontrole çağırdı bakalım ne diyecek 😄😄
Anneolmak07 Gulsummyuksel bende de aynı durumlar.Hatta bugün regl ağrısı gibi ağrılarım arttı.Yarın doktora gideceğim.Bakalım ne diyecek.Haber veririm😊