melikeyldrm_54 Kızlar bugün doktora gittim bebeğim 29+4 kilosu 1.750 doktorum biraz iri bebek olcak dedi sadece kilosu fazlaymıs ve 39 cm. Benimle aynı olanlar Bebişiniz kaç kilo ve kaç cm?? ☺️
melikeyldrm_54 oykuduru21 masallah ☺️ Önde kilosu deyince korktum bi sorun olurmu diye sormaya da unuttum
melikeyldrm_54 Pemberuyam_ masallah cnm. Kilosu önde deyince bi sorun olurmu diye sormaya da unuttum. O yüzden burada sorayım dedim 🥰
oykuduru21 melikeyldrm_54 çok fazla önde değil ki zaten 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊🙏🏼
Pemberuyam_ Fundogan Aniden kalkamıyorum çok yavaş kalkıyorum mesela karnımın altı kasığımda ağrı oluyor bazen. Yürürken bile zorlanmaya başladım ben baya,bir de sanki rahmim ya da vajinamda ağırlık gibi ağrı oluyo biraz, sizde durumlar nasıl
Aslanaysima Pemberuyam_ bendede oyle kafasini rahime dayamis agriyo aciyo cok bazen. Ciglik atasm geliyo ama normalmis yapabiliyomus bazi bebekler
Gulizz Aslanaysima Bende de durum aynı başı aşağıdaymış bazen o kadar kötü hissediyorum ve ağrı oluyo ki anlatamam 😔😔