Hilalsny açıkçası korkulacak birşey olmadığını biliyor ve çatı muayenesinden hiç korkmuyordum. Çünkü yaklaşık 3 sene boyunca bu muayenelerden olup durdum. Mantar enfeksiyonum vardı ve geçmek bilmiyordu, o yüzden değil doktorun iki parmağı ile vajinanızı kontrol etmesi, benim vajinamdan içeri metal alette girdi, uzun ucunda kamera olan ultrason cihazıda. İnanın hiçbiri canımı yakmamıştı. El ile muayene de oluyordum zaman zaman. Bu yüzden hiç korkmuyorum çatı muayenesinden sizinde korkmamanızı tavsiye ederim. Neticede cinsel ilişkiye girmekte zorlanmıyorsanız eğer, muayene olurken de zorlanmayacağınızı düşünüyorum. Daha önce jinekolojik muayene olmuş olanlar zaten zorlanmayacaklardır ve bu muayenenin asla can yakmadığını da biliyorlardır. Benimde en büyük korkularımdan biri, bebeğin ve benim sağlığımın normal doğuma el verişli olmasına, bebeğin dönmüş olmasına rağmen sırf çatım uygun değil diye normal doğum yapamamak. İnşallah öyle bir şey olmaz Allah hakkımızda hayırlısı ve sağlıklısı neyse onu nasip etsin inşallah, sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi🙏🏼❤️