Ezgisn cicekkizimm Biliyorum o yüzden alternatif yollar bulmak için yazdım belki bir tavsiye iyi gelir diye susuzluk tehlikeli ve ciddi anlamda çok kötüyüm bugün toplasam iki bardak içebildim ve sonrasını bir Allah bir ben biliyorum allak bullak oluyorum inşallah en kısa zamanda geçer teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
cicekkizimm Ezgisn mide bulantılarınızdan dolayı su içemiyorsanız eğer, bende başlarda öyleydim doktorum '‘prilam dr’ mide bulantısı ilacını vermişti onu kullandım çok rahatlattı beni mide bulantılarım gitti rahatça yedim içtim, sizede tavsiye ederim🌸
Ezgisn momtobe8 Yemek yiyebiliyorsanız eğer yemekten hemen sonra içmeye çalışın beşki iyi gelir size ben maalesef onuda çok yapamıyorum mideme doğru dürüst bişey girmiyor 🤷🏻♀️
momtobe8 Ezgisn ben hiçbirşey yiyemiyorum da. İlk gebeliğimde de böyleydi şimdi de aynı. İlkinde en azından çunuk kraker yiyebiliyordum. Şimdi oda midemi bulandırıyor. Bakalım inşlallah yakın zamanda geçer.
momsboys Ezgisn ben hamile oldum olalı günde 3 litre su içiyorum deli gibi susuyorum cok kötüyüm valla
momsboys Ezgisn 19 hafta kustum o kadar cektimki anlatamam. Suan 23+3 bulantım gecti koku hassasiyetim gecti
Ezgisn cicekkizimm Teşekkür ederim ilk gebeliğimde bilinçli bir hamilelik geçirmiş olup ciddi sıkıntılar yaşadık doktorum ilaç kullanmamama rağmen yanlış bişeyler kullanmış olmamdan şüphelenmişti ve sebep bulunamadı o yüzden doğal yollar bulmak sağlıklı beslenebilmek istiyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim sevgiler 🙏🏻💕