Duamm Kızlar 25.4günlük olduk oglum çok hareketliydi ama 2gündür çok az hareket ediyo doktordanda daha 1hafta önce geldm randevümede var daha normalmi sizce yaşayan varmı
Zuve Duamm sanırım bu haftalarda bebekler yavsliyor bazen. Benimde öyle oldu bi çok kişiden de duydum. Az da olsa hareketleri hissediyor musunuz
Ciara93 Duamm canım normal midir bilmem ama dün doktorum bana bebek hareketlerinde ciddi bi azalma hissedersen vakit kaybetmeden hemen gel dedi. Tedirgin etmek istemem seni ama bi takip et bakalım.
essrasr Duamm cnm bnmde öyle çok fazla uyurlarmış bu haftalarda ama yine uzun süre hareketleirni duymuyorsan 6-7saat gibi doktora gdersin rahatlamak için
Mihribank Duamm anne yorgunken pek hareket etmiyorlar diye biliyorum. Çok yorma kendini dinlen, uzan o zaman hissediliyor az da olsa bana da olmuştu😊
BraTurgut Evet canım bu haftalarda normal bende doktora gittim bu şikayetlerle çoook güzel hareket ediyor yorulmuştum ben iş yaparken ondan hissetmemiş olabilirsin dedi doktor telaş yapma
Duamm BraTurgut aa ev işi yaptım kasıklarım ve bacagm hamlamış agrıyodu önce yoruldugumda 1gün sonra güzel hareket ediyodu ondan olmuş dmekki saol cnm
Gzdbthncglr Bende 25+4 um arada bir hareket ediyor normalde çok hareketliydi bende çok korkmuştum demek ki yorulunca yavaşlıyor bebıslerımız
bhmndls Canimm ayni hafta bir gun boyunca kizim hareket etmedi nerdeyse,cnku bi gun oncesi yormustum kendimi,bi tane baklava ye ve sol tarafina yat :) O zaman tekmelemisti beni :)
Cileklina Canım o haftalarda benimde bebeğim az oynuyodu bende telaslaniyodum ama telaşlanmaya gerek yok gün geçtikçe daha çok hissedeceksin tekmelerini şuan 27.5 haftaligiz maşallah subannAllah minik prensim çok şiddetli ve çok hareketleri çok şükür 😊😌
Ciara93 Duamm bilmiyorum ki doktor bana öyle birşey olursa buraya gelme direk 3. Kata çık dedi. Bahsettiği yer de yatışların yapıldığı yer. Bilmiyorum valla :/