yasemin333 Busra3509 seninkinin sebebini biliyor musun doktora gittin mi? Bende göz kararması beyin dönmesi tarzı şeyler olmadı doluluk ağırlık ve arada gelen uğultu oluyor.
Busra3509 yasemin333 basınc hissi olyo bendede bazen hatta kulak çöpü ile temizledim kuruttum makine ile yok bana mısın demedi. Gecmedi. Doktora gitmedim ama Seker yada tansiyon olabilir dediler. Bugun sekerim yüksek cıktı Bende anlamadım bisey 😟🤔
yasemin333 Busra3509 kulak çöpü aksine içeriye itiyormuş kirleri 😒 sende de kulak kiri tıkanma yapmış olabilir.Çok rahatsız edici bir his bi git istersen sen de canım
Bebekimmmm yasemin333 benim hamileliğimde de öyle olmuştu 4 aylıkken hastaneye de gittim ama bişey yapamadılar bebege zarar verir diye sadece antibiyotik ictim
Brc35 yasemin333 ben ilk gebeliğimde yasadım gebelerde işitme kaybı oluyormus. İlk 3 gun icşnde tedaviye baskanmaıs gerekiyor. Bence gec kalmadan doktora gidin.
yasemin333 Brc35 bugün başladı yarın gideceğim mutlaka.Ne kadar sürdü senin benim anlattıklarımı yaşadın ve ne tedavisi uygulandı
yasemin333 Bebekimmmm ayy ağrı olsa neyse de böyle anlatamadığım değişik rahatsız edici bir his.Psikolojimi bozdu bir günde
Brc35 yasemin333 ben ilk gün tesadüfi gittim işitme kaybı & 80 cıktı testte kortizon tedavisi basladı lar sukur erken tedavi baslayınca cabuk gecti. İhmale gelmez hamile iken rahatsızlıklar bence yarın hemen gidin.
Bebekimmmm yasemin333 tıkanmış dimi hem ağrı var hemde bişey duymuyosun o kulaktan benim öyle olduğunda aşırı sinirliydim
yasemin333 Bebekimmmm evet tıkalı fazla duymuyorum ağırlık hissediyorum.Ayy sorma sinirliyim gerginim.Yarın doktora gideyim de geçer biran önce inşallah 🙏🏻
Brc35 yasemin333 benim çınlama uğultu ile basladı öğleden sonra ses gitmis arkadas seslenirken farkettim.
yasemin333 Brc35 kir var tıkanıklık yapmış dedi damla verdi kullanacam bakalım faydasını görürüm inşallah.